Manca Špik in Kvatropirci, zmagovalci obiskovalcev Avditorija in telefonskega glasovanja MMS osvajajo poletje z novo uspešnico ‘Pesem’!

10. 7. 2016

Manca Špik in Kvatropirci, zmagovalci obiskovalcev Avditorija in telefonskega glasovanja MMS osvajajo poletje z novo uspešnico 'Pesem'!

Manca Špik in Kvatropirci s skladbo 'Pesem' prejemniki največ glasov obiskovalcev Avditorija Portorož in zmagovalci telefonskega glasovanja letošnjega, 36. festivala Melodije morja in sonca!

Manca Špik je s člani vokalne skupine Kvatropirci, znanimi po svoji vokalni ubranosti in mladostni energiji, predstavila novo poletno uspešnico 'Pesem'.

Manca, ki je pred nekaj meseci prvič postala mama, se z novo skladbo vrača na glasbene odre in radijske lestvice.

Glasbenica je ponovno združila moči s producentom Raayem, s katerim je nanizala svoje največje uspešnice. Skupaj že pripravljata nove glasbene zgodbe in "napad" na staro in mlado.

Posebnost skladbe 'Pesem', je njen avtor, ena največjih glasbenih legend Drago Mislej – Mef. Z besedilom je ujel pridih morskega vzdušja, ki poslušalca nostalgično popelje v poletne dni.

Z mediteranskim melosom in večglasnim petjem se je Manca s Kvatropirci odlično ujela!

Manca z letošnjega festivala MMS odhaja kot drugo uvrščena, potiho pa že vsi prepevajo nalezljiv refren »Najlepša je poleti, ko morje zadiši ...«.

Glasbenica, ki je leta 2007 slavila zmago na Melodijah morja in sonca s skladbo in veliko uspešnico 'Baila, baila, baila', je po uspešnem nastopu povedala: »Letošnji nastop mi bo ostal v prav posebnem spominu! Boljšega scenarija, da na odru stojim z glasbeniki kot so Kvatropirci, si nebi mogla zamisliti. Izredno ponosni in srečni smo, da smo prejeli največ glasov s strani obiskovalcev v Avditoriju in televizijskih gledalcev, ki so glasovali preko telefonov.«

Značke: Manca Špik