Mannerjev čokoladni dvoboj je združil mlade nadobudne piske in prekaljeno novinarsko silo

Mannerjev čokoladni dvoboj je združil mlade nadobudne piske in prekaljeno novinarsko silo (foto: Manner Press) Manner Press
23. 10. 2018 | Promocijsko sporočilo

V slaščičarskem ringu je bilo napeto. Čokoladno. V pričakovanju. Vroče. V pripravi čokoladnih slaščic, obogatenih z Mannerjevimi sladkimi sestavinami, so se pomerile mlade nadobudne piske v paru s prekaljeno novinarsko silo. Za pripravo so imeli na voljo točno eno uro, ki jo je natančno odmeril Manneršefovski sodnik Karim Merdjadi.

Pod budnim očesom Karima je priprava slaščic potekala nemoteno. Pari so se zavzeto lotili dela, domišljija res ni poznala meja, priprava pa je hitrejše stekla z uporabo Mannerjevih kuvertur in čokolade za kuhanje. Nekateri so celo našli zelo izvirne načine, kako napolitanke Manner v drugačni obliki uporabiti v sladici.

Vse slaščice so odlično uspele, zato je imel Karim kar težko nalogo. Zmagovalna slaščica je za zmago morala zadostiti vsem 3 kriterijem: okus, izgled in predstavitev. Zmagovalni par, ki je ustvaril slaščico Pohajkovanje po Dunaju, sta sestavljali Tjaša, mlada piska, in novinarka Tanja. Za nagrado pa bosta v družbi Mannerja pohajkovali po Dunaju.

Priporočamo