Maraaya, BQL in Nika Zorjan do zadnjega kotička napolnili Café Central

26. 3. 2018 | Promocijsko sporočilo

Slovenska obala se je ta vikend kopala v soncu in pozitivni energiji. Nič kaj drugače ni bilo v LifeClass Portorož, kjer je v soboto nastopila »družina« Maraaya z gosti presenečenja. 

Maraaya je za božič odprla prenovljeno kavarno Café Central, tokrat pa je na spomladanski koncert pripeljala še svoj podmladek, BQL, ki sta prvič nastopila v Portorožu.

»Res sem navdušena nad nastopi na Obali. Že za božič je bilo čarobno, zdaj, ko smo uspeli napolniti še Café Central, sem res srečna, da imamo srčno publiko v LifeClass Portorož,« je bila navdušena simpatična Marjetka.

Prvenec na odru

Prekmurka Nika Zorjan je s svojo barvito prezenco Café Central še bolj spomladansko obarvala. »V sedmih letih, odkar sodelujemo z duetom Maraaya, je bilo to prvič, da smo nastopili skupaj. In da je zgodba še lepša, Uspavanko, kot je nastala v prvotni verziji, sva z Marjetko prvič zapeli skupaj. Res čaroben občutek!«

Prvič v Portorožu

Čudovito presenečenje sta vsem prisotnim pripravila BQL. Kot del ustvarjalne zgodbe Maraaya sta prvič nastopila v Portorožu. Rok Piletič, eden od priljubljenih bratov, je povedal, da sta uživala v nastopu: »V tako intimni atmosferi je lepo nastopati. Imela sva možnost, da sva se obiskovalcem Café Centrala predstavila v drugačni luči. Akustični nastopi imajo namreč drugačen vpliv na poslušalce. In res je bil super začetek pomladi!«

Še nikoli tako poln Café Central je s pisano pozitivno energijo goste pospremil v glasbeno cvetočo pomlad.

Priporočamo