Mario Galunič: Doma sem bolj zadržan, v Južni Ameriki pa se sprostim

Mario Galunič tudi v vlogi gosti v oddaji Zajtrk PR'Andreji ni mogel iz svoje kože. (foto: Barbara Reya) Barbara Reya
14. 4. 2017 | Promocijsko sporočilo

Znani obraz s televizijskih ekranov, ki je več kot dve desetletji vstopal v naše domove, najpogosteje ob nedeljah zvečer, je v oddaji Zajtrk PR'Andreji pokazal, da se odločno znajde tudi v vlogi gosta.

Mario Galunič velja za zadržanega človeka, a se je v pogovoru z voditeljico Andrejo Jernejčič, uspešno managerko in piarovko, sprostil. Pogovor je med drugim nanesel tudi na delo, ki ga opravlja zadnji dve leti, to je vodenje dveh uredništev na nacionalni televiziji.

»Svoje delo jemljem zelo resno in ga tako tudi opravljam. Prej sem imel manj težav, ker sem skrbel samo za eno oddajo. Zdaj sem v službi vsak dan po deset ur in moram povedati, da si prej nisem predstavljal, koliko dela ima odgovorni urednik,« je povedal voditeljici. Oba rada potujeta, zato se tej temi nista mogla izogniti. Mario zase pravi, da se na potovanjih najbolj sprosti: »Tukaj, v Sloveniji, sem bolj zadržan, v Južni Ameriki, na primer, pa sem čisto sproščen. Tam te že carinik na letališču pozdravi z nasmeškom na ustih. Vsi so dobre volje in hočeš nočeš dobre volje postaneš tudi ti.« Letos se bo odpravil v Kolumbijo, njegova za zdaj še neizpolnjena želja pa je Japonska.

Oddajo si lahko ogledate na TV Vaš kanal danes, 14. aprila, ob 22.30, v soboto, 15. aprila, ob 16.15 in v nedeljo, 16. aprila, ob 22. uri.