Marko Gorela navdušil tudi na Festivalu Malvazija

Marko Gorela (foto: Alojz Petrovčič ) Alojz Petrovčič
16. 3. 2017 | Promocijsko sporočilo

Slovensko obalo jetik pred začetkom pomladi prežel žlahten okus zlatorumene kapljice. Hoteli LifeClass Portorož so gostili 60 slovenskih, hrvaških in italijanskih vinarjev.

V Mind Hotelu Slovenija so na 19. Festivalu Malvazija predstavili kar 120 vrst te aromatične vinske sorte. Marko Gorela, glavni kuhar najmodernejše istrske restavracije Istrian Tapas, je na festivalu pripravil jedi, ki se nežno prepletajo z izjemnim okusom malvazije.Gorela je v teh dneh zelo aktiven, saj je po Festivalu Malvazija s svojimi kreacijami navdušil še na Tednu restavracij. Okus po morju in sončni Istri pa bo naslednji petek prinesel tudi v Ljubljano, kjer bo premierno razvajal brbončice obiskovalcev na Odprti kuhni.