Marko Grilc in Jure Košir v Arboretumu Volčji potok!

Marko Grilc in Jure Košir v Arboretumu Volčji potok! (foto: Žiga Intihar) Žiga Intihar
15. 9. 2015

Arboretum Volčji Potok bo v nedeljo, 20. septembra, prizorišče dogodka BMW FEST – festivala teka, kjer bo pester program za vso družino in na katerem lahko brezplačno sodeluje vsak.

Že v lanskem letu je bilo veliko znanih obrazov med tekači vključno z BMW ambasadorji, ki so tudi letos med prijavljenimi. V štafetnem teku bosta svojo tekaško pripravljenost pokazala tudi nekdanji smučarski as Jure Košir in deskar Marko Grilc, ki jima bo družbo v ekipi delal direktor BMW Group Slovenia Lothar Schupet. Tekaške preizkušnje in športne aktivnosti za vso družino bodo popestrile testne vožnje z vozili BMW in MINI ter zabava z glasbeno skupino Čuki in Tadejem Tošem.

Tekači vseh starosti se bodo lahko na BMW FEST-u pomerili na Družinskem teku, teku BMW Race to Berlin na 6 ali 12 kilometrov oziroma Poslovnem ekipnem teku štafet, kjer bosta za ekipo BMW tekla tudi BMW ambasadorja Jure Košir in Marko Grilc. Pester program pa bo namenjen tudi tistim, ki se za tek še niso odločili. Otroci bodo lahko uživali na ustvarjalnih delavnicah, napihljivih gradovih ter v številnih športnih aktivnostih. Na voljo pa bodo tudi testne vožnje z vozili BMW in MINI ter električnimi vozili BMW i, nepozabna zabava s skupino Čuki in še marsikaj. Vsi navijači in športni navdušenci bodo imeli priložnost, da poklepetajo in se fotografirajo z ambasadorji BMW, Juretom Koširjem, Markom Grilcem in slovensko biatlonsko reprezentanco na čelu z Jakovom Fakom.

BMW FEST – Sodeluje lahko vsak.

Na teku na 6 ali 12 km lahko brezplačno sodeluje vsak. Družine pa se lahko brezplačno udeležijo Družinskega teka. Predprijave potekajo do zapolnitve mest na www.bmw-fest.si. Vstop v Arboretum je prost.

Priporočamo