Maščevalci predpremierno v Kranju z znanimi Slovenci

Maščevalci predpremierno v Kranju z znanimi Slovenci (foto: Cineplexx (Mediaspeed)) Cineplexx (Mediaspeed)
29. 4. 2015

Največji ljubitelji superjunakov in Marvelovih stripov so si v Cineplexxu Kranj predpremierno ogledali film Maščevalci: Ultronova doba. Mednje so se pomešali tudi znani Slovenci.

Ekskluzivna predpremiera filma Maščevalci: Ultronova doba, ki na filmska platna vnovič vrača priljubljeno zasedbo superjunakov: Iron Mana, Stotnika Amerika, Thora, Neverjetnega Hulka, Črno vdovo ter Hawkeya, je v Cineplexx Kranj privabila številne ljubitelje Marvelovih stripov.

Kranj obiskala prava superjunaka

Te je še pred samim ogledom filma presenetil nastop slovenskih superjunakov, akrobatskega dueta F&B AcrobaticsFilipa Kržišnika in Blaža Slaniča, ki je z akrobatskimi elementi na meji nemogočega dvorano ogrel za naslednjih 143 minut filmske akcije.

Marvelovi stripovski junaki na velikem platnu navdušili znane Slovence

Nad filmskim nadaljevanjem sage o elitni skupini superjunakov je bil navdušen mojster preobrazbe, radijski moderator Klemen Bunderla, nič manj navdušeno, pa ni na nove junaške podvige Iron Mana in preostale druščine Maščevalcev čakal izpadli Barovec, Rene Šantič.

Filmski večer s superjunakista si privoščila tudi znana para, manekenka Iris Mulej in Danijel Utješanovićter modna oblikovalka Nina Šušnjara in plesalec Anže Zalar. Ekskluzivne predpremiere pa nista zamudila niti radijska moderatorja Uroš Bitenc in Urška Majdič.