Mastercard nagrajenki omogočil Neprecenljivo modno doživetje

Mastercard nagrajenki omogočil Neprecenljivo modno doživetje (foto: Promo) Promo
7. 4. 2017 | Promocijsko sporočilo

Ljubljana je med 4. in 6. aprilom gostila četrto edicijo modnega spektakla Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana in se s tem močno približala zgledom drugih evropskih prestolnic. Neprecenljivo modno doživetje pa se je v spomin prav gotovo močno vtisnilo tudi nagrajenki Mastercardove nagradne igre, ki je potekala v blagovnici Maxi ter izbranih prodajalnah Modiana.

Vrhunsko modno doživetje, polne tribune, mednarodna zasedba, visoki gostje in modne revije sprejete z ovacijami občinstva so pojmi, s katerimi se povezuje mednarodni premium teden mode Marcedes-Benz Fashion Week Ljubljana.

Otvoritveni dan na Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Prvi dan dogajanja na Gospodarskem razstavišču so zaznamovali Peter Movrin, IVANMAN in Natasa Persuh, ki so s svojimi kreacijami razvneli občinstvo in potrdili svoj modni primat. S tem pa so tudi zastavili smer aprilske edicije licenčnega tedna mode prestižne avtomobilske znamke.

Naslednji dan so bili na sporedu sporedu Young @ Squat, Julija Kaja Hrovat, prejemnica lanskoletne nagrade Mercedes-Benz Fashion Award, Milica Vukadinović, SUSNYARA, Draž, SOFIA NOGARD, Attelier Terra Urbana in AKULTURA.

Martina Filej na Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Uvodni dan na Marcedes-Benz Fashion Week Ljubljana pa je bil prav gotovo nepozaben tudi za nagrajenko Mastercardove nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje, ki je potekala v blagovnici Maxi ter izbranih prodajalnah Modiana.

Zmagovalka Martina Filej je otvoritveni večer preživela v izjemni družbi umetnikov ličenja MUD, stilistov Mare dresura frizure, neprecenljivi občutek pa ji je pričal stajling blagovne znamke CLICHÉ ter usnjena torba ikone slovenskega modnega oblikovanja Marjete Grošelj. Gospa Martina Filej si je iz prve vrste ogladala vse tri modne revije, se srečala z modnimi kreatorji in izkusila udobje ter prestiž avtomobilov Mercedes-Benz.

Nekaj utrinkov, kako je nagrajenka Martina Filej s pomočjo Mastercarda izkusila Neprecenljivo modno doživetje, si lahko pogledate v zgornjem videoposnetku.

Fashion Week 2017

Priporočamo