Masters of Dirt Total Freestyle spektakel prihaja v Areno Zagreb

Masters of Dirt Total Freestyle spektakel prihaja v Areno Zagreb (foto: Masters of Dirt Total Freestyle) Masters of Dirt Total Freestyle
29. 7. 2019

Najboljši svetovni freestyle virtuozi na motorjih, kolesih in štirikolesnikih bodo izvajali vragolije, ki navdušujejo adrenalinske odvisneže!

Zvezdniki freestyle vragolij prihajajo v Areno Zagreb 12. oktobra v sklopu turneje „Masters of Dirt Total Freestyle Tour 2019“. Obiskovalce čaka pravi adrenalinski spektakel, poln neverjetnih skokov in vratolomnih akrobacij na motociklih, štirikolesnikih, gorskih ter BMX kolesih. Virtuozi na dveh in štirih kolesih bodo izvajali najbolj nore trike na svetu ter na 24-metrskem poligonu skakali tudi do 14 metrov v višino. Vse to ob vonju izgorelih pnevmatik, zvokih uradnega Masters Dirt DJ-a Mosakena in ognjenih dekletih "Fuel Girls" iz Velike Britanije. 

Glavna zvezda „Masters of Dirt“ spektakla bo mega priljubljeni FMX prvak Kai Haase, ki je s svojim motociklom prvi na svetu izvedel FMX flat-drop backflip in to z neverjetnih 10 metrov visoke klančine.

Poleg Kaija bo nastopil tudi Slovenec Aleš Rozman, ki bo na svojem štirikolesniku izvedel premet nazaj, pričakovati pa je tudi prihod zvezdnika freestyle gorskega kolesarstva Adolfa Silve, ki bo navdušil s svojim trojnim premetom nazaj.

„Preživite nepozaben vikend v Areni Zagreb in uživajte v vragolijah vrhunskih profesionalcev, ki jih nikar ne poskušajte posnemati sami doma. Nora zabava in nepozabno doživetje sta zagotovljeni. V kratkem bomo objavili tudi dodatna imena nastopajočih, ki bodo navdušili vse ljubitelje tega ekstremnega športa,“ je povedal Danko Stefanović iz RTL Music, ki je organizator „Masters of Dirt Total Freestyle“ šova na Hrvaškem.

Vse novosti o spektaklu „Masters of Dirt Total Freestyle“ ter najave nastopajočih in njihovih osupljivih točk, lahko spremljate na njihovi uradni spletni strani.

  • Vstopnice so na voljo na spletni strani Eventim in sicer po ceni med 30,00 EUR in 57,00 EUR (od 220 do 420 kun) (odvisno od kategorije vstopnice) za odrasle ter od 15,00 EUR do 40,00 EUR (110 do 300 kun) za otroke od 6. do 12. leta starosti. Za otroke do 6. leta je vstop prost pod pogojem, da ne zasedejo dodatnega sedeža. Na voljo so tudi posebne VIP in Diamond Experience vstopnice, možni pa so tudi popusti za skupine.