Matej Špehar nazdravil s podporniki VW hippie vana, ki bo postal #BeerBulli!

Matej Špehar nazdravil s podporniki VW hippie vana, ki bo postal #BeerBulli! (foto: Beer Bully Press) Beer Bully Press
24. 2. 2017

30 let je ležal zapuščen v rečni strugi, preden so ga prav tam našli znani specialist za družabne medije Matej Špehar in njegovi prijatelji.

Kmalu zatem, ko so ga rešili iz objema narave in prepeljali v mehanično delavnico, ki je specializirana prav za predelavo takšnih retro primerkov, je Matej Špehar na platformi za množično financiranje Adrifund odprl kampanjo za financiranje reševanja tega zdelanega, a nič manj simpatičnega kombija.

"Letos poleti ga s skupnimi močmi vračamo nazaj na cesto. S posebno misijo, ki se jo bodo razveselili vsi pivoljubci. Postal bo Beer Bulli, kombi poln piva, ki bo imel na boku pipe hmeljnega veselja," je v predstavitveni kampanji na Adrifundu med drugim zapisal Matej Špehar.

In kako gre kampanji?

Do konca kampanje manjka še dober mesec, nabralo pa se je za slabo polovico potrebnih sredstev. V kolikor bi torej tudi vi želeli postati mecen Beer Bullija in tako bodisi zapisati svoje ime na steno kombija, morda zraven dobiti mesto za svojo sliko in slej ko prej tudi vabilo na eno izmed zabav, ki jih podpornikom kampanje obljublja ekipa za reševanje hippie vana, vas vabimo, da po svojih zmožnostih in veliko dobre volje prispevate v reševalni fond za Beer Bullija!

Žur je uspel!

Prva #BeerBulli zabava ob uspešnem štartu kampanje zbiranja sredstev, ki jo je na predvečer razreza ta hip še žalostne starine, iz katerega bo do poletja zrasel VW hippie metulj, je Matej s prijatelji priredil kar v mehanični delavnici CRC Car & Bike Custom shop, kjer se bo velika VW preobrazba tudi zgodila.

Nekaj utrinkov z zabave si lahko ogledate v naši fotogaleriji, naj pa na tem mestu le še dodamo, da je bila v igri živa glasba, saj se je vabilu odzval Carpe Diem band, za glasbeno opremo in ton je poskrbel Gregor Lavtar, za lučke Rok Zupanc-Rocco, piva ni manjkalo (za kar gre zahvala The HumanFish Brewery, Majmun in Maister Brewery in Natoci.si), tudi lačen ni bil nihče, saj so prišli Jezeršek Catering mojstri, za streho nad glavo pa so v obliki šotora poskrbeli še VMC21 d.o.o. in domžalski taborniki.

Se vidimo na naslednjem #BeerBulli žuru!