Dogodki Promocijsko sporočilo

Med modnim fotografiranjem smo se noro zaljubili v ta ambient (tu bi bil vsak oddih kot v nebesih!)

11. 10. 2023
Deli

Modno zgodbo, ki si jo boste lahko ogledali v revijah Story, Elle in Metropolitan, smo posneli v opatijskem Hotelu Kvarner, njegov prečudovit ambient pa nam je dobesedno na vsakem koraku jemal dih.

Opatija je svojo preobrazbo v turistično destinacijo doživela v drugi polovici 19. stoletja, od takrat je znana po čudoviti arhitekturi, ki je del avstro-ogrske dediščine in uresničitev vizije, da bo to kraj za sprostitev, užitek in zabavo. Tako so bili tudi zgrajeni prvi hoteli na jadranski obali, ki so danes prave zgodovinske zgradbe brezčasne lepote. Liburnia Hotels & Villas nas popeljejo nazaj v čas, v nas vzbudijo čisto nove občutke in nam obenem pričarajo vse udobje in ugodje v sedanjosti. 

Prav Hotel Kvarner, ki je bil zgrajen leta 1884, pa velja za začetnika turistične tradicije mesta in je v svoji zgodovini že gostil številne slavne osebnosti, kot sta avstrijski cesar Franc Jožef in plesalka Isadora Duncan.

Potrdimo lahko, da arhitektura hotela, ki je bil zasnovan kot zdravilišče s toplimi in hladnimi kopelmi, na obiskovalca učinkuje kot časovna kapsula. Prvi hotel v Opatiji in na vzhodni obali Jadrana danes izstopa s svojim prepoznavnim neoklasicističnim slogom in je eden najbolj znanih simbolov Opatije – njegova arhitektura je sinonim za eleganco in prefinjenost.

Upamo si trditi, da je Hotel Kvarner tako na zunaj kot v notranjosti ambient z značajem in intimnostjo, kjer se lahko prepustimo celostnemu razvajanju čutov, duše in telesa. Poleg paše za oči in spa sprostitve je tu med drugim mogoče doživeti romantično gastronomsko zgodbo ob najokusnejših specialitetah à la carte restavracije.

Zakaj nas je Hotel Kvarner tako zelo impresioniral in nas pustil odprtih ust, si oglejte v FOTO GALERIJI in se na lastne oči prepričajte, da je to ambient, vreden doživetja.