Dogodki Promocijsko sporočilo

Med zvezdami: Klara Jazbec gre preko meja

29. 3. 2018
Deli
Med zvezdami: Klara Jazbec gre preko meja

Klara Jazbec je polna načrtov za prihodnost, simpatično Gorenjko lahko na Obali srečamo vse pogosteje.

Nežna rjavolaska je pomlad pozdravila z nastopom v prenovljeni kavarni Café Central. To ni bil njen prvi nastop v hotelih LifeClass Portorož. Skok v leto 2018 je namreč preživela v novi prestižni restavraciji Salina.

Na odrih nas vedno znova poboža s svojim avtorskim prvencem Milijon in ena, ki pa ga bo sedaj ponesla še dlje od Obale. Pripravlja se na prodor v tujino, saj priljubljeno pesem, s katero je Slovenijo očarala v šovu Slovenija ima talent, pripravlja v angleškem jeziku.

»Ko sem se Sloveniji predstavila z nežno balado, si nisem mislila, kam vse me bo vodila glasbena pot. Vendar sem izjemno vesela, da lahko sledim svoji strasti. Petje me izpopolnjuje, pred mano pa je zelo velik in pomemben korak. Prevod pesmi je že dokončan, jaz pa pripravljena na nove izzive.«

Glasbena družina

Na mlado pevko, ki se s petjem že od otroštva ukvarja pod mentorstvom evrovizijke Marjetke Vovk, je izjemno ponosna tudi njena glasbena družina Maaraya.

»Z veseljem spremljava Klarin glasbeni razvoj, ki je izjemen in vesela sva, da ustvarjamo skupaj. Talent, ki se prepleta s skromnostjo, trdim delom in nagajivostjo mladega dekleta, jo bo popeljal še daleč in veselimo se poti, ki je pred njo in vsemi nami,« sta ob Klarini pomembni prelomnici povedala Raay in Marjetka. Maraaya sta skupaj s Klaro Jazbec, Niko Zorjan in bratoma BQL pred kratkim pomlad pozdravila v Hotelih LifeClass Portorož, kjer so zopet navdušili zbrane goste. Morda pa jih Klara naslednjič že preseneti s pesmijo v angleškem jeziku.