Mega zabava ob 21. obletnici Orto bara

Mega zabava ob 21. obletnici Orto bara (foto: Facebook) Facebook
12. 12. 2015

Pijača dobrodošlice, dobra godba in veseljačenje do jutra!! V klubu bodo nastopili Prismojeni Profesorji Bluesa: vstopnina 5€, po koncertu vas bo zabaval DJ Urban. V baru DJ program Šujo & Gorjanec – Hard Rock/ Glam/ Heavy Metal DJ night ... v hali pa na vas čaka Rock' n' Roll Saturday nights z DJ Martinom – VSTOP PROST na DJ program!

Kje in kdaj?

Orto bar, sobota, 19. december 2015, ob 21:00.

Kdo in kaj?

Šujo & Gorjanec – Hard Rock/Glam/Heavy Metal DJ Night

Za klasične hite iz sfer hard rocka, glama in heavy metala bosta na Ortovi rojstno dnevni zabavi v starem baru skrbela neobrzdana ljubitelja rocka in težke glasbe že(l)jnih deklet – Šujo in Gorjanec! Vroča žurka z največjimi old school hiti bo odmevala vse do jutra!

Prismojeni Profesorji Bluesa

Štiričlanska zasedba igra energičen blues, ki se mu lahko zgodi, da postane psihadelični rock ali ritmični funk. Bendu specifičnost dodajo distorzirane orglice, ki popeljejo že tako veselo in energično muziko do pravih čutnih ekstaz. Dolžina skladb in posledično koncerta je navadno odvisna od trenutnega razpoloženja. Čeprav ima skladba neko določeno trajanje, se ob dobri energiji njena dolžina poveča tudi trikrat, skrajša nikoli. Njihov repertoar je sestavljen iz avtorskih skladb, sem ter tja pa se na njihovem glasbenem meniju znajde tudi kakšna priredba tujih izvajalcev, njihovih idolov, kot na primer legendarnega rock kitarista Jimija Hendrixa in blues velikanov Freddija Kinga ter Muddyja Watersa.

Zasedba:

  • Zlatko Đogič – bobni
  • Miha Ribarič – bas
  • Julijan Erič – kitara, vokal
  • Miha Erič – orglice, vokal

Priporočamo