Menjamo ženi prvič na Planetu že v petek, 17. maja

Menjamo ženi prvič na Planetu že v petek, 17. maja (foto: Planet Tv) Planet Tv
10. 5. 2019

Do konca maja bomo lahko na Planetu spremljali kratek družbeni eksperiment, oddajo Menjamo ženi, v kateri bosta dve družini zamenjali ne le svojo članico, ampak tudi svojo rutino in navade, kar zna pripeljati do marsikaterega izziva in pogovora, kakršnega si v življenju nismo predstavljali. Oddaja Menjamo ženi bo prvič na Planetu že v petek, 17. maja. 

Spomladansko sezono bomo na Planetu zaključili s še enim družinskim izzivom, ki bo tokrat na preizkušnjo postavil pravila, rutine in navade dveh družin. Radi rečemo, da žena pri hiši podpira tri vogale, v šovu Menjamo ženi pa bomo temelje doma preizkusili prav s tem, da bosta ženi za teden dni zamenjali dom in družino. Kako se bo mama petih otrok znašla v stanovanju, kjer je potrebno namesto otrok zjutraj nahraniti eksotične živali, in kako se bo zelo organizirana popotnica, ki se najraje prehranjuje hitro, spopadla z gospodinjstvom, kjer jedo večkrat in zdravo?

V prvi oddaji bosta domovanji zamenjali Nataša, zelo praktična mama petih otrok, in Nika, ki si gospodinjstvo deli s partnerjem Alešem, s katerim sta ljubitelja eksotičnih živali. Preden pa bosta zamenjali dom, bosta ženi spisali pet družinskih pravil, ki jih mora nova žena spoštovati.

Menjava enega družinskega člana bo vplivala na celotno gospodinjstvo in zna spodbuditi nastanek kakšne nove navade, odpreti drugačen pogled na svet in sprožiti pogovor. Ko bosta dve ženi stopili v čevlje ena druge, bo vsekakor potrebnega tudi veliko razumevanja, pogled v drugačen način življenja pa ne bo poskrbel le za marsikateri zabavni trenutek, ampak bo k razmisleku povabil tudi gledalce.  

Oddaja Menjamo ženi, ki bo na glavo postavila vso družino, bomo na Planetu spremljali ob petkih v maju, prvič že v petek, 17. maja, ob 21. uri.