Mentorja Kmetije: Nov začetek bosta Karolina in Milan

24. 7. 2015

Jeseni se na Planet TV vrača resničnostni šov Kmetija: Nov začetek in tudi letos bosta nad kmeti bdela mentorja Karolina in Milan.

Na Planet TV se jeseni vrača resničnostni šov Kmetija: Nov začetek, ki ga bo vodila Saša Lendero. Ob Saši pa bosta ključna člena za dobro delovanje kmetije mentorja. Tudi letos bosta mentorja vsem znana Karolina in Milan, ki bosta tekmovalcem nalagala delo in ocenjevala, ali so ga opravili z odliko.

"Veselim se novega izziva in novih tekmovalcev, ki jih bom letos spoznala. Upam, da bodo delavni in bodo lepo skrbeli za kmetijo, saj bom morala biti v nasprotnem primeru zelo stroga," je povedala Karolina, ki sama živi na kmetiji, zato ji trdo delo ni tuje. "Lani mi je bilo najtežje, ko so bili lačni. Verjetno jih tudi letos čakajo naporni izzivi, tako da upam, da so pripravljeni, da bodo dobro opravljali izzive," pa je ob tem povedal Milan.

Karolina in Milan sta že v prvi sezoni nastopila kot mentorja in se odlično znašla v vlogi. Karolina je stara 48 let, ima tri otroke in je kmetica že skoraj vse življenje, saj je bila zaposlena le 13 mesecev, potem pa jo je ljubezen vodila na kmetijo. Milan je star 63 let in je kmet že od otroštva, saj so se s kmetijstvom ukvarjali tudi njegovi starši. Kmetijo je zdaj nekoliko moderniziral in se ukvarja tudi s turizmom. Poleg kmetije ima še veliko hobijev, med drugim se ukvarja s starodobniki, veliko pa mu pomeni družina.

Priporočamo