Mercator vabi na vikend popustov

Mercator vabi na vikend popustov (foto: Profimedia) Profimedia
18. 9. 2017 | Promocijsko sporočilo

V obdobju, ko nam jesen kot na pladnju prinaša obilico svežih dogajanj, naš največji trgovski ponudnik Mercator skrbi, da bo vaše nakupovalno doživetje še posebej jesensko obarvano.

Od petka, 22. septembra do nedelje, 24. septembra, vas bo v Mercator centrih po vsej Sloveniji pričakal osrednji prireditveni prostor z organiziranim vikendom nakupovanja s popusti in drugimi ugodnostmi. Kar štiri ure – med 16. in 20. uro (z izjemo v Maxi Centru Ljubljana, kjer se bo prireditev odvijala med 10. in 14. uro) – boste lahko svojo nakupovalno izkušnjo popestrili z ritmi didžeja in njegovimi napovedmi nagradne igre in akustičnimi koncerti slovenskih glasbenih zvezd.

Čarovniki zagotavljajo zvrhan koš čarovnij, oči pa si boste spočili s pogledom na kombinacije pohištva iz naravnega lesa in plodov jeseni. Če je prav zadnji konec tedna v mesecu septembru tisti srečen, lahko preverite na kolesu sreče, za piko na i pa obljubljajo še nekaj: nakupovanje v družbi domačih zvezd.

Znani nakupujejo z nami

Nakupovalno izkušnjo boste lahko izpopolnili z znanimi obrazi, s katerimi bo iz osrednjega prostora organizirana odprava med prodajalne police.

Gostje vas pričakujejo v vseh Mercator centrih:

  • Ljubljana (BQL, Miha Brajnik, Klemen Bučan,...)
  • Celje (Alya s kitaristom, Tim Kores Kori, Tanja Kocman,...)
  • Maribor (Natalija Verboten, Tim Kores Kori, Tanja Kocman,...)
  • Kranj (Katja Tratnik, Rok Ferengja,...)
  • Koper (Anika Horvat, Vili Resnik,...)
  • Novo Mesto (Nuša Derenda, Matjaž Javšnik,...)

Podrobnejši program najdete na spletni strani Mercatorja.

Z revijo Story kupujemo ceneje

Vikend ugodnih nakupov

Priporočamo