Miha Deželak v novi dobrodelni akciji: Na kolesu bo obkrožil Slovenijo!

30. 5. 2016

Mineva skoraj leto dni odkar je Miha Deželak, jutranji sovoditelj Denisa Avdića in Jane Morelj z Radia 1, premikal meje mogočega in se s skirojem podal z Goričkega v Piran. Seveda ne kar tako, ampak s posebnim namenom. Z malce norim podvigom je s pomočjo poslušalcev Radia 1 zbral več kot 50.000 evrov za letovanje otrok iz socialno ogroženih družin. Ker je dobrodelna akcija tako lepo uspela, se je Deželak strinjal, da jo letos ponovi.

Predloge za izvedbo so prispevali poslušalci, na koncu pa je bila sprejeta pobuda, da bo Deželak obkrožil Slovenijo s kolesom. Izkupiček akcije bo znova namenjen otrokom. Miha je minulo soboto začel poganjati pedala v Kranjski gori, v enem tednu pa bo prikolesaril vse do Debelega Rtiča.

Točno traso celotne dobrodelne poti si lahko ogledate TUKAJ. Miha bo zelo vesel, če se mu boste na delu poti pridružili in ga podprli. Še več pa lahko naredite, če pošljete SMS POMAGAM5 ali POMAGAM1 na 1919 in s tem prispevate svoj delež k dobrodelnosti. Lani je Deželak na morje peljal več kot 150 otrok, večina od njih je morje videla prvič.

Značke: Miha Deželak

Priporočamo