Miha Guštin - Gušti bo del letošnje Evrovizije! Preverite, kaj počne sedaj

6. 5. 2021 | Promocijsko sporočilo

Športna loterija v letošnjem letu predstavlja novost, in sicer širi svoj portfelj storitev stav tudi na nešportne, zabavne dogodke. Ste pripravljeni na Evrovizijo?

Nova kampanja Športne loterije temelji na izmišljenih dejstvih, ki se opirajo na pretekle zmagovalce Evrovizije, hkrati pa s sloganom enoStavno zabavno poudarjajo preprosto storitev stav, ki so hkrati tudi zabavne. Zabavne pa bodo tudi s pomočjo Guštija - strokovnega komentatorja z veliko mero zabave in humorja, glasbenika in velikega ljubitelja Evrovizije.

Ne glede na to, ali stavite na evrovizijskega zmagovalca ali prvaka državnega nogometnega prvenstva – pomembno je, da se ob tem zabavate. Zabava je hkrati tudi enostavna, zato lahko na spletni strani enoStavnozabavno.si najdete tudi poenostavljena navodila, kako se stav pravzaprav lotiti.

Ste pripravljeni na finalni večer?

1. Natančen predogled izvajalcev

Če še ne veste, koliko izvajalcev bo tokrat predstavljalo Islandijo ali pa o čem poje španski lomilec src in rim, je dobro, da si za to vzamete vsaj par ur časa. Ne pravimo, da si za to vzemite dopust, a vseeno velja omeniti, da imate s temeljito pripravo 56 % večje možnosti za enostavno bolj zabaven evrovizijski večer.

2. Neskončne debate s prijatelji in znanci

Ste vedeli, da je zmagovalna pesem leta 1968 vsebovala kar 138 »la«-jev?  Zmage jim na prvi pogled morda ne bi pripisali, a na Evroviziji je mogoče prav vse. In ko imate dobro izdelano mnenje o izvajalcih, ga preoblikujte v strategijo, nato pa svoja opažanja preiskusite v pogovoru z bližnjimi. Bolj različna mnenja boste imeli, bolj zabavno bo. Še vsako leto je tako in eden od vas bo morda imel prav.

3. Poznavanje zgodovine ima prihodnost

Večletno sledenje dogajanju izpred prejšnjih let je lahko dober obet za prihajajoči vrhunec Evrovizije, a vseeno ničesar ne prekaša instinkt, ki ga lahko pripišete gibanju Lune, vremenu ali pa poljubnemu dejavniku. Glavno je, da se pri tem zabavate ne glede na to, kdo bo končal na vrhu.

4. Tekmovanje, ki preglasi razum

Imenu navkljub je Evrovizija največje svetovno tekmovanje, kjer izvajalci z glasom vplivajo na glasovanje milijonov oboževalcev. Če mislite, da veste vse, potem je to prava priložnost za vas. Še več, svoj glas in znesek boste lahko stavili na tistega, ki ima po vašem 100% možnosti za zmago: obraz, glas, stas in pravo pesem. Pri vsem tem pa seveda velja zlato pravilo: po pameti.

Stavimo, da je enostavno

  • Najprej obiščite e-stave.com. Po možnosti na internetu.
  • Ustvarite si uporabniški račun na e-stavah. Recimo 'Kralj_bleščic_forever'
  • Na račun naložite poljubno vsoto denarja. Ob prvem nakazilu vam podarijo bonus v vrednosti 50 % zneska prvega nakazila, vendar največ 10 evrov.
  • Izberite svojega favorita. Recimo takega, ki bo po vašem mnenju zmagal.
  • Izberite znesek stave. Po pameti.
  • Potrdite stavo in morda za vas v finalu nastopi sreča.

Foto: Promocijsko gradivo

Priporočamo