Milijonar Jure Godler: Tekmovalci me neverjetno radi sprašujejo za pomoč

Milijonar Jure Godler: Tekmovalci me neverjetno radi sprašujejo za pomoč (foto: Planet TV) Planet TV
2. 3. 2020

Na Planetu se začenja nova sezona legendarnega kviza Milijonar, ki z novo sezono doživlja nekaj sprememb. Novi voditelj Jure Godler, ki je velik oboževalec tega legendarnega kviza, nam je po prvih snemanjih zaupal, da rad pomaga tekmovalcem in da je ob prvi oddaji začutil tudi nekaj adrenalina.

Tretja sezona prinaša več novosti. Na voditeljski stolček se bo tokrat usedel pronicljivi Jure Godler, ki se mu je s tem uresničila velika želja, saj je že vrsto let oboževalec tega legendarnega kviza. Za seboj ima tudi prva snemanja in priznava, da studio s svojo glasbo in lučmi prinese tudi določeno količino adrenalina in sicer izkušeni voditelj priznava, da je imel ob prvi oddaji tudi nekaj treme.

Nova sezona prinaša osveženo nagradno lestvico, novost pa bo tudi nova oblika pomoči, pomoč voditelja. Tekmovalec jo bo lahko uporabil, če bo menil, da bi voditelj utegnil vedeti odgovor na zastavljeno vprašanje. "Tekmovalci me neverjetno radi sprašujejo za pomoč," se je po prvih snemanjih pošalil Jure in dodal, da skuša tudi sicer delovati kot voditelj, ki pomaga tekmovalcem. "Z veseljem jim pomagam, če vem odgovor. Če pa ga ne vem, se skupaj nasmejimo," dodaja in razkriva, da je v doslej posnetih oddajah večinoma vedel odgovor.

Kviz Milijonar z Juretom Godlerjem lahko na Planetu prvič ujamete že nocoj, 2. marca, ob 20. uri, na sporedu pa bo kot doslej ob ponedeljkih in torkih ob isti uri.