Miss Universe je bila zgolj nekaj kratkih minut ...

Miss Universe je bila zgolj nekaj kratkih minut ... (foto: profimedia) profimedia
21. 12. 2015

Tekmovanje za Miss Universe v Las Vegasu se je letos večkrat neljubo zapletlo. Ena najhujših napak je bila zagotovo tista, ko je na vrhuncu prireditve voditelj šova za zmagovalko razglasil napačno dekle. Kolumbijka je bila s krono na glavi srečna zgolj nekaj minut, prava zmagovalka s Filipinov pa skorajda ni prišla k sebi, ko se je voditelj opravičil za svojo napako.

Prava Miss Universe je tako postala temnolasa Pia Alonzo Wurtzbach.

Tokratno tekmovanje za Miss Universe je poskrbelo še za en neljub zaplet, v katerega je bila vpletena naša tekmovalka.

Naša Ana se je poškodovala!

Miss Universe Ana Haložan je v začetku decembra odpotovala v Las Vegas na svetovni izbor, takoj po prihodu v hotel, tik pred prvimi snemanji, pa se ji je zgodila neljuba nezgoda v kopalnici, saj ji je zaradi utrujenosti od 23-urnega potovanja spodrsnilo in je z glavo udarila ob tla. Ano so takoj odpeljali v bolnišnico na preglede in po mnenje nevrologa, ki je predlagal opazovanje čez noč.

Naša miss Universe naj bi se drugim tekmovalkam pridružila že naslednji dan, a očitno so bile poškodbe še prehude. Po petih dneh so lepotico iz bolnišnice odpustili, a so ji predpisali mirovanje in nadaljnje okrevanje v hotelski sobi. Ana zaradi poškodbe ne sme leteti, zato do nadaljnjega ostaja v Las Vegasu. Tja je pred dnevi prispela tudi Anina mati, ki bedi nad njo, je z njo v sobi in jo neguje. Anina usoda je bila dolgo časa v zraku, saj je Organizacijski odbor Miss Universe sestankoval in odločal o njenem sodelovanju na finalnem večeru. Njena usoda je takrat postala končno znana, in čeprav je Ana do zadnjega upala, da bo na finalnem večeru lahko nastopala in predstavila Slovenijo, so organizatorji odločili, da je zanjo v tej fazi to preveč nevarno in da je njeno zdravje na prvem mestu. Tako Ana žal ni mogla sodelovati na izboru Miss Universe, čeprav je bila pripravljena stopiti na finalni oder. In ko je tja naposled le stopila (a nič več kot tekmovalka), je bila s strani publike deležna velikega aplavza. Več o tem tudi tukaj.

Pozdrav in voščilo iz Las Vegasa!

"V Slovenijo pošiljam pozdrave in vsem želim lepe praznike, v teh časih se zelo dobro zavedamo, kako pomembno so zdravje in naši najdražji, ki nam stojijo ob strani. Hvala vsem, ki mi stojite ob strani v teh najtežjih trenutkih in mi pošiljate lepe želje po okrevanju v ZDA," je za revijo Lea še pred dnevi povedala Ana.

Priporočamo