Moda, na kateri prisegajo znani obrazi, med drugim tudi Plestenjak

28. 12. 2019
Deli

Pred kratkim je v Kristalni palači v Ljubljani četrti rojstni dan obeležila prestižna slovenska blagovna znamka oblačil po meri Morro Sartoriale. Slavnostni dogodek v 'showroomu' znamke so zaznamovali izbrana oblačila po meri, dragoceni gostje in modna revija, ki je predstavila najnovejše trende iz sveta poslovnih oblačil in zimskih plaščev za moške in ženske.

Dogodka so se udeležili številni znani obrazi, ki tudi sami prisegajo na vrhunsko izdelana oblačila po meri Morro. Med njimi so bili odgovorni urednik Slovenskih novic Bojan Budja, Modni goru Milan Gačanovič s svojo modno fotografinjo Nino Žnidaršič, izjemen glasbenik in podpornik blagovne znamke Morro Jan PlestenjakAndraž Gartner-Canegatto, skupina Kvatropirci, Špela Grošelj in Gregor Poljanec-Kirch, radijska voditeljica Jerica Zupan in Taya Damjan, priznana infulencerka in vedno simpatična Teja Jugovic – Coolmamacita, Mateja Benedetti priznana modna kreatorka blagovne znamke Benedettilife, Tamara Jenčič, lastnica blagovne znamke Woodstock-vrhunska ročno izdelana očala po meri, Sandi Salkič Petrol ter številni drugi medijsko prepoznavni posamezniki. Dogajanje je povezoval izjemni TV voditelj SekumMady Conde, na modni reviji pa so nastopili stalni obraz Morra-maneken Domen Dobravec, Mister Slovenije 2019 Simon Blaževič ter manekenka Lana Krajnc.

Modni reviji, na kateri so predstavili najnovejše trende s področja ženskih in moških poslovnih oblek po meri ter plaščev, je sledil nagovor direktorja družbe Moda Mi & Lan Milana Möreca. Mörec se je ob tej priložnosti zahvalil vsem zvestim strankam in poslovnim partnerjem, ki so v preteklih štirih letih prispevali k razvoju blagovne znamke, ki je postala prepoznavna po brezčasnem dizanju in vrhunskih materialih najboljših italijanskih znamk.

Prijeten večer se je zaključil z druženjem in pogovorom ter obljubo, da se prihodnje leto znova srečamo na okrogli obletnici.

Pri njih se oblačijo znana slovenska imena, ki želijo nekaj več ter ne ljubijo konfekcijo.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec