Morales v Cirkusu: od dobrega glava ne boli!

Morales v Cirkusu: od dobrega glava ne boli! (foto: Cirkus) Cirkus
1. 6. 2015

Sinoči je v seriji Fashionista v klubu Cirkus nastopil legendarni grammyjevec David Morales - in prikazal pravo učno uro house kulture. Pravzaprav tri. In takoj napovedal, da se v Cirkus zagotovo še vrne.

Pa ne že spet Morales ... O ja, že spet Morales! In to v najboljši izvedbi, oborožen z 52 leti izkušenj, znanja in vrhunske muzike. DAVID MORALES, legendarni didžej ter avtor klasik, kot so 'Needin U', 'How Would you feel' in številni remiksi ikon pop glasbe, je pokazal, da je še vedno kralj 'fashion clubbinga'. Le nekaj dni po otvoritvi letošnje ibiške sezone, kjer je nastopil v kultni Pachi, je v Ljubljani predstavil svoj osveženi klasični zvok, aktualni hit 'Lovin'' in še nekaj prihajočih izdaj, vse skupaj pa serviral v enem najboljših miksov, kar jih je v regiji odvrtel v zadnjem desetetju.

Da bo šesta edicija serije FASHIONISTA, ki jo gostijo najlepše slovenske punce, takoj pristala med legenami, je bilo jasno že dober mesec pred dogodkom, ko so pošle VIP vstopnice in proste mize. Pritisk na listo v zadnjih dneh pa je bil tak, kot ga pri nas doživimo le ob najbolj vročih koncertih in zabavah. Ja, mojster je bil eden prvih velikih didžejev, ki so obiskali Slovenijo in občinstvo mu tega ni 'odpustilo'. Še več, ob tem, da še vedno na plesišče premakne starejšo publiko, osvoja tudi mladino.

David, ki je na oder stopil v 'klasični Adidas 80's opravi' cepljeni na sodoben ulični 'bling bling', je že s tem nakazal kakšna bo njegova prva cirkuška zgodba. Mojster ustvarjanja vzdušja, je zvoke newyorškega podzemlja prepletel z Ibizo. Namesto na moč, grasnost in razbijanje, se zanaša na čutno ustvarjanje atmosfere, ki jo pelje proti vrhuncu z remiksi klasičnih hitov Whitney Houston, Police, Mobyja, Sister Sledge, Mariah Carey, Jamiroquai, Michaela Jacksona in mnogih drugih, ki so si v zlati eri produkcijske skupine Def Mix podajali kljuko vrat njegovega studia. In to je to, kjer mu mladina ne pride blizu: filigransko garanje za mešalno mizo, lasten prepoznavni zvok in glasba, iz katere seva klubska kultura, ki jo soustvarja že skoraj 40 let.

In del te zgodbe so bili sinoči tudi Tim Urbanya in Alex Ranerro, ter plesalki Sara in Lara Slekovec, ki jih boste lahko že čez nekaj dni, v petek 12. junija, doživeli z duetom KLINGANDE, ene najbolj vročih zgodb, ki jih plete nova house generacija.

Partnerja večera sta bila Finlandija in Jagermeisster, fashionistke je odišavil Jimmy Choo Blossom, medijski partner dogodka pa je bil Val 202 z oddajo RH 202.

UDARNIH ZGODB OB KONCU SEZONE PA ŠE NI KONEC ...

Že nasledni eden bodo klubu Cirkus izbrali in razglasili MISTRA SLOVENIJE 2015 (6/6), prava poslastica pa bo tudi prvi slovenski kluski nastop tropical house dvojca KLINGANDE + ARNOLD SAX Live (12/6). In da ne pozabimo: v ponedeljek 1/6 se začne predprodaja early bird vstopnic za poletno cirkuško koprodukcijo - v Ambasado Gavioli prijaha eden in edini FATBOY SLIM (24/7)!

Značke: David Morales

Priporočamo