Mož iz agencije U.N.C.L.E. - v kinu od 20. avgusta!

30. 7. 2015

Henry Cavill in Armie Hammer igrata v nadvse sveži obuditvi silno priljubljene televizijske nanizanke iz šestdesetih, kot si jo je zamislil režiser Guy Ritchie.

Dogajanje je postavljeno v zgodnja šestdeseta, na vrhunec hladne vojne, ko morata agent Cie Napoleon Solo (Cavill) in agent KGBja Illya Kuryakin (Hammer) zakopati dolgoletno sovražnost in sodelovati pri posebni nalogi – zaustaviti morata mednarodno zločinsko organizacijo, ki skuša z razdeljevanjem jedrskega orožja in tehnologije s tira vreči že tako krhko ravnovesje sil. Dvojica ima zgolj eno sled, hčer izginulega nemškega znanstvenika, ki je hkrati njuna edina priložnost, da se vtihotapita v organizacijo in dobita to tekmo s časom, najdeta znanstvenika in preprečita katastrofo svetovnih razsežnosti.

Igrajo še Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Jared Harris in Hugh Grant. Scenarij je z Lionelom Wigramom spisal Guy Ritchie po zgodbi, ki sta se je na podlagi TV serije The Man from U.N.C.L.E. domislila skupaj z Jeffom Kleemanom in Davidom Campbellom Wilsonom.

Film bo na ogled v vseh Cineplexxih, ljubljanskem Kinu Bežigrad, Koloseju Maribor (Projektor) ter manjših kinih po Sloveniji.

Filmski napovednik si lahko ogledate spodaj ...