Muzikal Mamma Mia! pozdravil sto tisočo obiskovalko!

27. 12. 2016

Vrhunska igralsko-pevska zasedba muzikala Mamma Mia! podira mejnik za mejnikom. 22. decembra je v Mariboru muzikal, ki je bil junija lani premierno uprizorjen v ljubljanskih Križankah, pozdravil že sto tisočo obiskovalko, kar lahko enačimo z več kot 300 razprodanimi predstavami v povprečnem slovenskem gledališču.

Ob tej priložnosti je ekipa muzikala sto tisoči obiskovalki, Cvetki Žerjal Stres, predala priložnostno darilo.

Gostovanje muzikala Mamma Mia! v Mariboru je imelo 22. decembra prav poseben pomen. Predstava v Dvorani Tabor je bila že 84. po vrsti. V imenu snovalcev predstave je obiskovalce nagovoril igralec Marjan Bunič. Sto tisoči obiskovalki ge. Žerjal Stres je predal posebno presenečenje: Mamma Mia! torto, 100 litrov goriva, ki jih je zagotovil generalni sponzor Petrol d.d. ter čestitko, ki jo je podpisala celotna ekipa muzikala.

Muzikal Mamma Mia! tudi v letu 2017 nadaljuje veliko slovensko turnejo in se v Dvorano Tabor vrača 18. marca 2017.

Nadaljuje pa se tudi turneja v drugih mestih po Sloveniji:

  • 8. marec – Novo mesto (športna dvorana Marof)
  • 11. marec – Celje (športna dvorana Golovec)
  • 18. marec – Maribor (Dvorana Tabor)
  • 24. marec – Ljubljana (Hala Tivoli)
  • in še marsikje ...

V letu 2017 želi ekipa muzikala Mamma Mia! omogočiti ogled predstave čim večjemu številu ljubiteljev muzikalov. V ta namen si bo posebno različico muzikala, prilagojeno manjšim odrom, moč ogledati tudi številnih v manjših krajih po celotni Sloveniji. Jure Franko (producent): »Toliko obiskovalcev v tako kratkem času v Sloveniji, je presenetilo vse – celo originalne avtorje muzikala v Londonu. To je poseben dosežek, ki govori o kvaliteti predstave in želji slovenskih gledalcev, da lahko doživijo Broadwaysko produkcijo tudi pri nas.« »Veseli smo in izjemno ponosni na ta dosežek, ki ga bo v tej branži izjemno težko ponoviti ali preseči!«

Priporočamo