Muzikal Mamma Mia! z dvema dodatnima terminoma v ljubljanskih Križankah in Avditoriju Portorož

Muzikal Mamma Mia! z dvema dodatnima terminoma v ljubljanskih Križankah in Avditoriju Portorož (foto: SF) SF
16. 7. 2015

Na to, da za muzikal Mamma Mia! vlada izjemno zanimanje kažejo tudi prodajne številke. Medtem ko so bile vstopnice za avgustovske ponovitve popolnoma razprodane že v začetku julija, je zdaj razprodan tudi dodatni termin 23. avgust.

Producent muzikala Jurij Franko se je zato odločil za dodatni predstavi, ki bosta 24. avgusta ob 20.30 v ljubljanskih Križankah in 29. avgusta ob 21. uri v Avditoriju Portorož.

Muzikal Mamma Mia!, ki so ga 15. junija v do zadnjega kotička zapolnjenih ljubljanskih Križankah na odrsko pot pospremile več kot 20-minutne stoječe ovacije in številne pozitivne kritike osvaja Slovenijo.

Po tem, ko so bile še pred samo premiero muzikala razprodane vse junijske ponovitve, se je v začetku julija podobno zgodilo tudi z avgustovskimi. Producent muzikala Jurij Franko in Festival Ljubljana sta se zato odločila za dodatno predstavo, ki bo v nedeljo, 23. avgusta ob 20.30 v ljubljanskih Križankah, a je bila tudi ta včeraj popolnoma razprodana.

Da bi zadostili povpraševanju in priložnost za ogled muzikala dali prav vsem, ki to želijo, sta zdaj na voljo še dve dodatni ponovitvi v avgustu. Prva bo tako že 24. avgusta ob 20.30 v ljubljanskih Križankah, druga pa 29. avgusta ob 21. uri v objemu Avditorija Portorož.

"Presenečen sem nad izjemnim odzivom, hkrati pa sem pričakoval da bo odziv odličen, saj smo s predstavo navdušili že v Beogradu, v Sloveniji pa smo jo še nadgradili. Res je fenomenalna. Najlepši kompliment pa je, da si jo obiskovalci želijo ogledati ponovno ter da našo predstavo vzporejajo z broadwayskimi in west endovskimi produkcijami," je o zanimanju za ogled muzikala Mamma Mia! dejal producent Jurij Franko, ki je legendarni muzikal po več letih pogajanj z lastniki pravic pripeljal v Ljubljano, Beograd in Zagreb.

Od energičnih Dinamitk do treh očetov

Ljubitelje Abbinih legendarnih glasbenih uspešnic, ki jih je v slovenski jezik prepesnil Tomaž Domicelj so v romantičnem ambientu ljubljanskih Križank s svojimi glasovi prepričale udarne Dinamitke, ki jih sestavljajo Alenka Godec, Simona Vodopivec Franko in Damjana Golavšek, medtem ko je solze na oči priklicala romanca med Sophie, ki jo igra Lea Bartha, in Skyem, ki ga upodablja Matjaž Kumelj.

Seveda pa ne gre pozabiti niti na vse tri mogoče očete Billa, Sama in Harryja, ki jih na odru upodabljajo Gojmir Lešnjak - Gojc, Uroš Smolej in Marjan Bunič. Muzikal Mamma Mia! je tako tudi po pričevanjih navdušenih gledalcev vrhunska predstava, ki je preprosto ne smete zamuditi!

Tako imajo vsi tisti, ki bi se želeli še v tem poletju vživeti v romantično zgodbo s pridihom Grčije, možnost, da si na prodajnih mestih Eventima, Petrola in Festivala Ljubljana zagotovijo vstopnice za avgustovske ponovitve.

Značke: mamma mia