Na Generalijevem drevesu optimizma tudi misli Roka Terkaja, Rebeke Dremelj in Omarja Naberja

Na Generalijevem drevesu optimizma tudi misli Roka Terkaja, Rebeke Dremelj in Omarja Naberja (foto: PROMO) PROMO
30. 6. 2020 | Promocijsko sporočilo

Vas zanima, katera so spoznanja, do katerih so med epidemijo koronavirusa prišli Rok Terkaj - Trkaj, Rebeka Dremelj, Omar Naber, Lado Leskovar, David Urankar, Patricija Pangeršič in Ana Resnik?

Obiščite Generalijevo drevo optimizma v Arboretumu Volčji Potok in preberite nešteto pozitivnih misli, ki so jih v času karantene začeli v Generali zavarovalnici spodbujati z iniciativo Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje. Na drevesu si lahko preberete vse zbrane misli, med njimi so jih zapisali tako znani Slovenci kot tudi naključni mimoidoči.

Kot pravijo v zavarovalnici Generali, je optimizem v današnjih časih izjemnega pomena. Repar Rok Terkaj - Trkaj je v svoji novi pesmi Ti to maš (Kako ravnaš?) poudaril predrugačenje vrednot med kriznim obdobjem. Trkajevo delo so podprli v zavarovalnici, in sicer v sklopu že omenjene iniciative ''Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje'', katere ambasador je tudi Rok. Omar Naber je poudaril, da je med epidemijo našel čas za osebno rast in razvoj, Rebeka Dremelj pa je zapisala: »Nepremagljiva preko trnja do zvezd. Vsak tvoj korak in poraz naj bo zmaga v tvojih očeh.« David Urankar pa je hudomušno pristavil, da nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo biti še slabše.

Generali zavarovalnica med svoje poslanstvo šteje ustvarjanje zdrave, povezane in trajnostne družbe. »Verjamemo, da moramo kot uspešno podjetje podpirati skupnost in vračati v okolje, v katerem delujemo. Tudi to je poslanstvo vseživljenjskega partnerja, ki ga postavljamo na prvo mesto v odnosu do zaposlenih, strank in širše družbe,« poudarjajo v zavarovalnici.

Rok Terkaj -Trkaj in Lado Leskovar ob Drevesu optimizma.

Priporočamo