Na humanitarnem IAM GIGGLING dogodku se je trlo znanih

Na humanitarnem IAM GIGGLING dogodku se je trlo znanih (foto: I am giggling) I am giggling
18. 4. 2017

Tik pred prazniki se je v najlepšem mestu na svetu zbrala pisana druščina. Na zabavnem dogodku s humanitarno noto IAM GIGGLING, se je trlo znanih obrazov.

Osrednji dogodek večera »Kviza Slavnih« je zaznamovalo obilo smeha, zabave, dobre glasbe in nenazadnje znanja znanih slovencev.

Zabavna vprašanja in iskrive igrice, pod vodstovm navihanega Rickya, so popestrile praznični četrtek.

Glasbeniki skupine Kvartopirci so še vedno najhitrejši v pitju piva po slamici. Pisana jajčka je najhitreje lupil in jedel Tibor Baiee, dokler mu Tadej Bricelj aka Srđan Mišić ni podtaknil surovega jajca. Da je pravi mojster vrtenja jezika, je spet dokazal Vid Valič, ki je v domači disciplini zabavanja prisotnih gladko porazil konkurenta Klemena Bučarja. Filip in Blaž iz akrobatske skupine FB Acrobatisc sta s vojimi vragolijami dvignikla na noge oz. bolje rečeno na roke vse sodelujoče.

Po končanem kvizu, je goste nasmejal priznani stand-up komik Sašo Stare. Za piko na i pa je, ob spremljavi kitarista Leona Žunca, s svojim angelskim glasom postregla pevka Maja Založnik.

Da je bilo prijetno tudi koristno, se so med samim dogodkom zbirala prostovoljna sredstva za socialno ogroženo družino. Da bo zbrani izkupiček resnično prišel v prave roke pomoči potrebnim, pa bo poskrbela ZVEZA PRIJATELJEV MLADINE LJUBLJANA MOSTE - POLJE.