Na informativna dneva bodo vozili podaljšani redni vlaki in dva dodatna

Na informativna dneva bodo vozili podaljšani redni vlaki in dva dodatna (foto: profimedia) profimedia
1. 2. 2018

Srednje šole in fakultete ob koncu tedna pripravljajo informativne dneve za bodoče študente in dijake. Slovenske železnice pričakujejo, da se bo veliko mladih odločilo za prevoz z vlaki in tako bodo že tradicionalno okrepile redne kapacitete za potnike - dodale dodatne garniture oz. vagone ter zagotovile dva dodatna vlaka. Za potovanja z vlaki bodo mladim na voljo tudi popusti.

V petek in soboto, 9. in 10. februarja, bodo vsi jutranji in popoldanski vlaki proti Ljubljani vozili z dodatnimi vagoni oz. garniturami. Potniki, ki bodo potovali iz Kopra in Postojne, bodo v petek in soboto lahko izstopili tudi na postajališču Ljubljana Tivoli. V petek, 9. februarja, bosta poleg rednih vlakov vozila dva dodatna jutranja vlaka, iz Celja ter iz Litije v Ljubljano, po spodnjem voznem redu.

Vozni red izrednih vlakov v petek 9. februarja 2018

vozni red

Mladim za potovanje na informativna dneva ponujajo popuste po rednih ponudbah:

  • 30-odstotni popust lahko uveljavite za povratno potovanje z vsemi vlaki v notranjem prometu ob sobotah, nedeljah in praznikih, ki so dela prosti dnevi v Republiki Sloveniji,
  • S SŽ kartico ugodnosti – MLADI potujejo mladi od 12. do 26. leta starosti z vsemi vlaki v notranjem prometu, vse dni v tednu, 30 odstotkov ceneje.

Več informacij o potovanjih z vlaki lahko dobite tudi na prodajnih mestih Slovenskih železnic na železniških postajah, v Info centrih Koper, Ljubljana, Maribor in Celje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri