Na izboru pokazal vroče telo tudi tekmovalec Survivorja

8. 3. 2017
Deli
Na izboru pokazal vroče telo tudi tekmovalec Survivorja (foto: Luka Brataševec)
Luka Brataševec

Teater Casinoja Korona v Kranjski Gori je ponudil energične nastope izklesanih lepotcev iz vseh koncev naše dežele, zanimive plesne in pevske točke, epiloga pa so se še posebej razveselili fantje s prvimi polfinalnimi vstopnicami. Mi smo se še posebej razveselili novice, da je eden izmed njih prav stari znanec slovenskih tabloidov...

»Težko je bilo verjeti«

Povsem odveč je reči, da ni manjkalo kavalirskih nasmeškov, vročih teles, zapeljivih pogledov in zabavnega ter navijaškega vzdušja. Obiskovalci so vzpodbujali tekmovalce, strokovna komisija pa je morala nalogo vzeti v svoje roke in ocene prvega predizbora razdeliti po svoje. Ocene so bile seštete in 8 polfinalnih vstopnic podeljenih Aleksandru Radiću, Davidu Selanu, Dinu Šunjerga, Emanuelu Marku Nifosi, Franku Bajcu, Majku Peroša, Maticu Zajcu in Vidu Bjedov Kobetu. »Fantje so nam zares otežili delo. Odlično so bili pripravljeni. Določeni so se tako vživeli v nastop, da je bilo na trenutke težko verjeti, da so prvič na takšnem odru,« je iskreno dejala Ana Gregorič.

Strokovna žirija  Triperesna žirantska deteljica: Mister Slovenije 2013 Jure Rugani, fotografinja Ana Gregorič in repar ter borec Denis Chorchyp

Survivorski pridih

Z očarljivostjo in aduti – ki smo jih, mimogrede, lahko opazovali že tekom Survivorja – je žirijo navdušil tudi Franko Bajc, 20-letni ljubitelj adrenalina. Prihaja iz Ajdovščine in že pred resničnostnim šovom nam je tekmovalec dal vedeti, da je v neprestanem iskanju svežih in zanimivih izzivov.

Finalisti Mister Slovenija 2017  Nepogrešljivi nasmeški po prejetju vstopnic za polfinalni izbor

Kaj nas še čaka?

Tekmovanje Mister Slovenija 2017 prisrčno vabi na naslednje dejanje z obetajočim spektaklom že zadnjo soboto v marcu. Se vidimo!