Na nočnem nakupovanju v Cityparku tudi znani Slovenci

Do polnoči je nakupovalo na tisoče obiskovalcev (foto: Robert Krumpak) Robert Krumpak
25. 4. 2016

Na tisoče strastnih nakupovalcev se je zgrnilo na tokratno spomladansko nočno nakupovanje »Late night shopping« v Cityparku.

V največjem nakupovalnem središču pri nas so na to noč v izjemni izbiri trendovskih blagovnih znamk in posebnih popustih vse do polnoči uživali tudi številni znani Slovenci, kot sta glasbenika Andrej Šifrer in Omar Naber ter plesalka Azra Selimanovič.

Med Cityparkovimi ulicami se je sprehodil tudi njegov direktor Toni Pugelj, ki je prav tako iskal nekaj modernih oblačil, s katerimi bi svojo garderobo naredil letnemu času bolj primerno: »Lepo vreme in višje temperature že napovedujejo lahkotnejša oblačila, ki so že na voljo našim obiskovalcem. Ob tokratnem nočnem nakupovanju so jih najbolj zanimala oblačila za prihajajoče toplo poletje in pisani modni dodatki ter športna oprema. Poskrbeli smo seveda tudi za zabavo in lepo presenečenje, saj smo skoraj štiridesetim srečnim nakupovalcem z našimi boni Desetak povrnili nakup, ki so ga opravili ob tej priložnosti. Kupce smo tako nagradili s kar 1.500 evri.«

Nakupovalno središče Citypark je največje nakupovalno središče v Sloveniji, z več kot 125 trgovinami in lokali, ter najmodernejše nakupovalno središče v Ljubljani, z najprestižnejšimi blagovnimi znamkami, ki nudi najvišjo kakovost storitev in ponudbe ter postavlja modne trende. Lani je Citypark obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, obiskovalcem pa so pripravili več kot 250 dogodkov, nekateri so trajali tudi po več dni. Sicer je Citypark eden od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v še petih državah poleg Slovenije – Italiji, Avstriji, na Češkem, Madžarskem in Hrvaškem. SES nakupovalna središča so že deveto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.

Priporočamo