Na Planetu Tv iščejo male šefe, ki se bodo preizkusili v oddaji Glej, kdo kuha!

Na Planetu Tv iščejo male šefe, ki se bodo preizkusili v oddaji Glej, kdo kuha! (foto: profimedia) profimedia
12. 4. 2016 | Promocijsko sporočilo

Veliko tekmovanje malih šefov se nadaljuje. Za oddajo Glej, kdo kuha iščejo otroke, ki prekašajo odrasle v kuharski domišljiji in znanju ter se svojega znanja ne bojijo pokazati pred kamerami. In to v družbi prav posebnega, zvezdniškega pomočnika. Prve oddaje nadaljevanja sezone bodo na sporedu v maju.

Prijave za tekmovalce, ki bi se radi preizkusili v kuharskem šovu Glej, kdo kuha, že potekajo. Zbirajo jih na elektronskem naslovu glejkdokuha@planet-tv.si in na spletni strani www.planet.si.

Glej, kdo kuha je kuharska oddaja, v kateri kuhajo otroci s pomočjo slovenskih zvezdnikov. V vsaki oddaji spremljamo dva kuharska para. Glavno kuhalnico vihti otrok, pri pripravi jedi pa mu pomaga slovenski zvezdnik. Para morata jed pripraviti v omejenem času, iz vnaprej določenih sestavin. O zmagovalcu pa presoja kuharski mojster Janez Podmenik. Zmagovalni par se uvrsti v naslednjo oddajo, kjer nanj čakata nov par in nov kuharski preizkus. Doslej so se v vlogi kuharskih pomočnikov že preizkusili Nuša Derenda, Rebeka Dremelj, Rado Mulej, Eva Hren, Alenka Godec, Omar Naber, Jasna Kuljaj, Klemen Bunderla ...

Nove epizode bodo na sporedu v maju od ponedeljka do petka ob 18.00. Oddajo vodi Katarina Mala.

Priporočamo