Na Planet TV prihaja Doktor 24 z Borutom Veselkom

29. 7. 2015

Na Planet TV prihaja oddaja Doktor 24, v kateri bo nasvete za dobro počutje delil Borut Veselko. Oddaja bo na sporedu od petka, 14. avgusta, ob 15. uri.

Veste, zakaj zdravniki udarijo pacienta s kladivcem po kolenu? Kako se sliši nepravilen srčni utrip? Kdaj je prekomerna teža resnično nevarna za zdravje? Odgovore na ta in številna druga vprašanja vam prinaša oddaja Doktor 24 na Planet TV, ki jo bo vodil Borut Veselko. Oddaja bo na sporedu od petka, 14. avgusta, ob 15. uri.

Voditelj Borut Veselko bo gostil številne ugledne in izkušene zdravnike specialiste, tako da bodo gledalci v oddaji dobili zdravstvene nasvete od pravih zdravnikov, pogovor o aktualnih zdravstvenih tematikah pa bodo popestrili tudi videoprispevki in zanimivi praktični prikazi. Oddaja bo ponudila strokovne nasvete predvsem za preventivo, pa tudi za vse tiste, ki se že soočajo z zdravstvenimi težavami. Gledalci se bodo lahko v živo pogovarjali s strokovnimi gosti oddaje!

Borut Veselko, ki je širši javnosti znan predvsem po svojih igralskih podvigih, je po izobrazbi zdravnik. Doštudiral je medicino na ljubljanski Medicinski fakulteti. Še danes ga privlači psihiatrija, vendar ga je tik pred odločitvijo o specializaciji premamila igralska žilica in ga ponesla na odrske deske. Sicer pa sam zase pravi, da je njegova najpomembnejša vloga v življenju vloga očeta in partnerja.

Značke: Borut Veselko

Priporočamo