Na Planet TV prihaja druga sezona Kmetije: Nov začetek

Na Planet TV prihaja druga sezona Kmetije: Nov začetek (foto: Planet Tv) Planet Tv
31. 5. 2015

Na Planet TV prihaja druga sezona resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek. Resničnostni šov bo tekmovalcem ponudil preživetje v naravi, daleč stran od sodobnega sveta, kjer preživijo le najmočnejši.

Prijave za tekmovalce, ki se bodo pomerili v resničnostnem šovu Kmetija: Nov začetek, so na Planetu odprte. Iščemo najsposobnejše, najiznajdljivejše in najmočnejše ženske in moške, ki se bodo pomerili v resničnostnem šovu.

Zmagovalec bo domov odnesel 50 tisoč evrov.

Prijave zbirajo na elektronskem naslovu kmetijanovzacetek@planet-tv.si in na spletni strani www.planet.si/knz. Tekmovalci morajo biti polnoletni, ob prijavi pa morajo poslati naslednje podatke: ime in priimek, naslov, kontakt, datum rojstva in svojo fotografijo.

Po izjemni prvi sezoni Kmetije: Nov začetek smo se na Planetu odločili, da so gledalci pripravljeni na novo dozo kmečkega udejstvovanja. Tudi v letošnjem šovu pripravljamo kar nekaj presenečenj, o zmagovalcu pa bo odločal boj najmočnejših.

Resničnostni šov je ustvarjen po licenci švedske produkcijske hiše Strix, format razburljive oddaje, ki na preizkušnjo postavlja tako sposobnosti preživetja na kmetiji kot sodelovanja v skupini, pa je odkupilo že 40 držav po svetu.