Na Planet TV prihaja odlična serija Mr. Robot

Na Planet TV prihaja odlična serija Mr. Robot (foto: Planet tv) Planet tv
24. 7. 2017

Na Planet TV bo kmalu na ogled nagrajena serija Mr. Robot, ki so jo oklicali celo za najboljšo serijo leta. Mr. Robot bo na sporedu ob sobotah in nedeljah ob 19.10, prvič že v nedeljo, 30. junija.

Z dvema zlatima globusoma nagrajena serija Mr. Robot govori o Elliotu, mlademu brilijantnemu programerju, ki je svoje znanje o vdiranju v tuje sisteme prignal do skrajnosti. Elliot hkrati trpi za utrujajočo antisocialno osebnostno motnjo, zato mu vdiranje v tuja življenja nekako predstavlja edino zvezo z drugimi ljudmi. Svoje veščine uporablja kot orožje, da bi tiste, ki jih ima rad, ubranil pred ljudmi, ki jim hočejo škoditi. Na koncu se znajde na razpotju med svojim vsakodnevnim delom v podjetju, ki se ukvarja s kibernetsko varnostjo, in hekerskim podzemljem, saj ga skuša skupina aktivistov prisiliti, da jim pomaga zrušiti najbogatejši korporativni sloj.

Odlični TV- triler je bil nagrajen z dvema zlatima globusoma, za najboljšo serijo in najboljšega stranskega igralca (Christian Slater). Glavni igralec Rami Malek je bil zanj nominiran, domov pa je – med drugim – odnesel emmyja. Serija ima na spletni strani IMDb visoko oceno 8.3, po predvajanju prve sezone leta 2015 pa jo je več uglednih publikacij razglasilo za najboljšo serijo leta. Zanimiv je tudi opis serije, ki so ga skovali pri avstralskem časniku The Daily Telegraph, kjer so Mr. Robota opisali kot "mešanico Matrice, Kluba golih pesti in Robina Hooda".

Prvi del prve sezone te odlične serije bo na Planet TV na sporedu v nedeljo, 30. julija, ob 19.10.

Priporočamo