Na Planet TV prihaja portugalska serija Največja ljubezen

Na Planet TV prihaja portugalska serija Največja ljubezen (foto: Planet Tv) Planet Tv
17. 1. 2018

V ponedeljek, 22. januarja, bo na Planet TV ob 21.30 na sporedu nova serija, portugalska uspešnica Največja ljubezen (Amor Maior), ki bo gledalce prepričala z dramatično zgodbo in prizorišči, ki jemljejo dih.

Lizbona je znana po umetnosti, arhitekturi in vinu, zdaj pa postaja tudi prizorišče odličnih in izvirnih serij, ki po igri in produkciji tesno sledijo južnoameriškim in turškim tv-produkcijam. A Portugalci prinašajo še več strasti in vznemirjenja. Tako bi lahko opisali tudi novo portugalsko serijo Največja ljubezen (Amor Maior), ki je Portugalce prikovala pred male zaslone. Dogajanje se odvija tako v Lizboni kot na eksotičnim otočju v Gvinejskem zalivu. Tamkajšnja narava, nasadi kakavovca, peščene plaže in slapovi jemljejo dih.

Portugalska dramska serija Največja ljubezen je povsem sveža serija, ki je na Portugalskem doživela premiero septembra 2016. Prinaša ljubezensko zgodbo o boju med dobrim in zlim. V ospredju je Clara in njen spor s polsestro, pa tudi roko zakona. Clara po materinem umoru skrbi za svoje mlajše brate in sestre ter se zaljubi v policista Manela, vendar se mora ljubezni odpovedati, ko se z Manelom znajdeta vsak na svoji strani zakona ...

V vlogi Clare igra Sara Matos, igralka, pevka in manekenka, ki je na Portugalskem znan obraz. Leta 2014 je na podelitvi portugalskih zlatih globusov prejela nagrado za novinko leta, je tudi zmagovalka prve sezone portugalske različice Plesa z zvezdami. Z nagradami se lahko pohvali tudi serija sama, med drugim je na newyorškem festivalu World's Best TV & Films lani dobila bronasto medaljo v svoji kategoriji.

Največja ljubezen bo prvič na sporedu v ponedeljek, 22. januarja, prvih pet delov pa bomo lahko spremljali od ponedeljka do petka ob 21.30.