Na Planet TV prihaja resničnostni šov Bilo je nekoč

Na Planet TV prihaja resničnostni šov Bilo je nekoč (foto: Planet TV) Planet TV
13. 11. 2015

Na Planet TV prihaja resničnostni šov Bilo je nekoč, ki bo postavljen v daljno preteklost, tekmovalci pa se bodo borili za 50.000 evrov.

Planet TV pripravlja resničnostni šov, kot ga Slovenija še ni videla. To bo najbolj drzen šov v zgodovini televizije - šov Bilo je nekoč.

Tekmovalci, ki se bodo borili za nagrado 50.000 evrov, bodo postavljeni v mesto iz preteklosti. Vrnili se bodo v čas, ko so revolucije prebudile Evropo, ko so vstali narodi in se je rodilo slovenstvo.

Produkcijska ekipa išče iznajdljive, spretne in močne posameznike, prijatelje, pare ali družine, ki so pripravljeni vstopiti v časovni stroj in sredi urbanega mesta živeti tako, kot so živeli v preteklosti. Prijave zbiramo na elektronskem naslovu bilojenekoc@planet-tv.si in na spletni strani www.planet.si. Tekmovalci morajo biti polnoletni, ob prijavi pa morajo poslati naslednje podatke: ime in priimek, naslov, kontakt, datum rojstva in svojo fotografijo.

Resničnostni šov Bilo je nekoč je ustvarjen po licenci švedske produkcijske hiše Strix, ki je ustvarila tudi Kmetijo: Nov začetek.

Format razburljive oddaje, kjer se bodo tekmovalci merili v surovih starodavnih bojih, na preizkušnjo postavlja tako sposobnosti preživetja kot sodelovanja v skupini, je popolnoma nov. Slovenci bomo tako eni prvih, ki se bomo podali v avanturo po starodavnih časih.