Na POP TV prihaja nova oddaja: Štartaj, Slovenija!

Na POP TV prihaja nova oddaja: Štartaj, Slovenija! (foto: Pop tv) Pop tv
26. 9. 2016 | Promocijsko sporočilo

Na POP TV prihaja nova oddaja ŠTARTAJ, SLOVENIJA! S pričektom v nedeljo, 16. oktobra ob 17.55.

Povsem nov format oddaje bo ob nedeljah na POP TV predstavil zgodbe in izdelke dvanajstih slovenskih podjetnikov in jim omogočil poslovno priložnost življenja. Voditelj oddaje bo Matija Goljar, pobudnik podjetniškega peskovnika Ustvarjalnik, v katerem mladim svetuje in jim pomaga na poti od ideje, do izvedbe. Izdelke dvanajstih ustvarjalcev bo na zabaven in kreativen način preizkušal sovoditelj Aleš Novak.

Oddaja Štartaj, Slovenija! je nova oddaja in format, ki ga na svetu še ni bilo. V njej bomo spremljali zgodbe 12 slovenskih podjetnikov, ki so pod okriljem ekipe POP TV prejeli medijsko prepoznavnost, v megamarketih Interspar posebno prodajno polico, s tem pa edinstveno priložnost za preboj na trg, pridobivanje dragocenega podjetniškega znanja in konkretnih nasvetov.

Njihove izdelke lahko od ponedeljka, 26. septembra, spoznate v vseh megamarketih Interspar ter jih podprete z nakupom.

Najuspešnejši avtor bo namreč dobil enkratno poslovno priložnost - šestmesečno ekskluzivno pogodbo s Spar Slovenija, medijsko podporo POP TV in komunikacijsko kampanjo s strani agencije Formitas, najuspešnejši izdelek pa bo postal »Hit produkt 2016«.

Izdelki, ki jih lahko srečate na policah ter podprete z nakupom megamerketih Interspar: čili omake Gorki Chili, tradicionalna slovenska potica Le potica, Zulu Zion nogavice, Nelipot kozmetika, Mazilo Tatoo Care, Čokolade 20 chocolate, Barba sol, Pivovarna Knap, unikatne igrače Mimice, vertikalni vrt in lončki Urban planty, družabna igra Less, pametni sistem za avtomatski izklop smernikov Smart Turn System.