Na Tušev tek barv prihaja svetovno znani R3HAB

17. 6. 2015 | Promocijsko sporočilo

V barvito prestolnico, ko bo Tušev tek barv obnorel tako profesionalne kot rekreativne tekače, prihaja R3hab, ime, ki se uvršča na lestvico TOP 100 svetovnih DJ-ev. Na odru zabave se mu bodo pridružili vrhunski Mike Vale in duo Vanillaz, ki skupaj obljubljajo eksplozijo barve in norih ritmov.

Fadil El Ghoul, bolje poznan kot R3hab, je nizozemski DJ in producent, ki je zaslovel tudi s priznanimi remixi avtorjev kot so Lady Gaga, Madonna, LMFAO, Jennifer Lopez, Pitbull, David Guetta, Katy Perry in drugi. Njegova uspešnica 'Samurai (Go Hard)' je na YouTubu dosegla že več kot 18 milijonov ogledov, ustvarja pa še s številnimi priznanimi imeni elektronske glasbe, med drugimi Afrojack, NERVO, Ummet Ozcan in drugimi. 24. junija prihaja v Ljubljano, ko bodo profesionalni in rekreativni tekači ter vsi, ki si želijo gibanja skozi zabavo, udeležili Tuševega teka barv. Nad prestolnico se bo tisti dan spustila barvna meglica, R3hab pa obljublja, da se bo dvigovanje barvnega prahu nadaljevalo vse do jutranjih ur. Večerni epski barvni party bodo poleg R3hab-a oživljali še priznani Mike Vale in duo VANILLAZ, ki prav tako obljubljajo nore ritme, vroče glasbene takte in neprespano noč.

Poleg svetovno znanih DJ-jev se bodo na odru Tuševega teka barv zvrstili še znani glasbeni skupini – Gadi in TABU. Ti bosta poskrbeli za zabavo na dnevnem dogajanju, ko se bodo tekači po srcu in po duši prepustili užitkom barvne eksplozije z zloglasnimi "HOLI" barvami. Med pet kilometrov dolgo traso bo udeležence namreč čakalo več barvnih postaj z magičnim barvnim prahom, ki bo poskrbel za prepletanje športnega dogajanja z noro zabavo.

Tušev tek barv , 24. junija 2015, Ljubljana, Park Tivoli

Pričetek ob 17. uri.

Udeleženci na dan dogodka prejmejo skrivnosten paket, zato priporočamo pravočasen prihod na dogodek.

Po teku se bo na stadionu Ilirija odvila nepozabna zabava z barvami in uveljavljenimi izvajalci.

Več informacij: tekbarv.tus.si

Prijave na Tušev tek barv: tekbarv.tus.si/#prijava