Na valentinovo se bodo letos še posebej dobro zabavali – vsi samski!

4. 2. 2016

Valentinovo. Eden izmed tistih dni v letu, ko (zavestno) postavimo v ospredje ljubezen. In samo ljubezen. Naj smo v zvezi ali samski, naj sicer praznujemo valentinovo ali pa sploh ne .... ta dan čisto vsi mislimo na ljubezen.

In samski ljudje ta dan o ljubezni razmišljajo še bolj. Nemalo njih misel na valentinovo žalosti, predvsem zato, ker nimajo ob sebi nikogar, s komer bi ga praznovali. In večina njih se je že navzela misli, da samski valentinovega ne praznujejo. To pa sploh ne drži. To že nekaj let dokazujejo »Dogodki za Samske«, ki tudi ob valentinovem prazniku pripravljajo druženja, na katera so povabljeni samo samski. Letos organizirajo edinstven doživljaj – Valentinov zmenek na slepo.

Pred nekaj dnevi se je v Ljubljani zgodil Največji zmenek na slepo, prav kmalu pa se obeta Največji spoznavni VALENTINOV zmenek na slepo, namenjen samo samskim. Atraktiven dogodek s posebno pestrim programom pripravljajo med slovenskimi samskimi ženskami in moškimi zelo priljubljeni »Dogodki za Samske«, zgodil pa se bo v soboto, 13. 2. na skrbno izbrani lokaciji s prekrasnim ambientom in izvrstno kulinarično ponudbo – v restavraciji Glažuta v Ljubljani.

Če ste samski je to edinstvena priložnost za vas. Odlična priložnost, da se sprostite, zabavate, spoznate veliko novih znancev, prijateljev, simpatij ... in mogoče celo svojo novo ljubezen.

Dogodek sicer mamljivo vabi z nesramno privlačnim programom. Po aperitivu se obeta kulinarični uvod z okusno in estetsko večerjo sestavljeno iz treh hodov, kjer bodo samski uživali v kar desetih vrhunskih jedeh. Večer se bo nadaljeval v plesno spoznavnem duhu. Udeleženci Valentinovega zmenka na slepo se bodo preizkusili tako v plesu v parih kot tudi v plesu v skupini. Za tiste, ki plesa niste posebej vešči, je strah povsem odveč, saj bodo aktivnosti potekale pod vodstvom odličnega plesnega učitelja Bora Pantiča. Med plesnimi trenutki se bodo dogajale tudi druge aktivnosti, ki so jih organizatorji simpatično poimenovali »Spoznavalnice«. Le te bodo še dodatno vzpodbudile interakcijo med nasprotnima spoloma. Vrhunec večera obeta moški in ženski plesno-erotični show (Total KnockOut). Priljubljeni striper iz skupine Total KnockOut in njegova soplesalka bosta občinstvo razvnela s senzualnim nastopom, igro dveh teles, ovitih v tančico skrivnosti. Pričakujte čudovit, estetski nastop, ogenj v očeh, lepoto gibanja in veliko zabave!

Dogodki za Samske pa so pri načrtovanju tega praznika za samske mislili tudi na drobne pozornosti kot so valentinova darilca. Zato vse samske, ki na dogodek pridete vabijo, da s seboj prinesete skromno darilce, s katerim boste obdarovali naključno izbrano osebo nasprotnega spola.

In kako je z garderobo? Rdeča! Lahko ste izvirni, kreativni, stilski, seksi, prikupni ... samo ne pozabite, da nekaj na vas mora biti rdečega.

Da bo letošnje valentinovo za samske, ki se bodo udeležili Valentinovega zmenka na slepo, res nepozabna izkušnja, obljublja tudi vodja projekta Nina Slapnik: "Za Valentinovo smo si z Dogodki za Samske tokrat dovolili biti malo nagajivi in drzni. Program bo samske navdušil, nasmejal, razvnel, dvignil na noge, predvsem pa ponudil ogromno enostavnih in zabavnih priložnosti za spoznavanje novih ljudi. To bo prava zabava v rdečem - priljubljena tako doma kot v tujini. Naj bo točno to valentinovo praznik tudi za tiste, ki še iščejo svojo ljubezen in tiste, ki se enostavno radi družijo in zabavajo!"

Če po vsem prebranem še vedno niste čisto prepričani, ali pa vas je mogoče malo strah .... vam predlagamo da preverite, kaj o Valentinovem zmenku na slepo in ostalih druženjih, ki jih pripravljajo Dogodki za Samske, menijo tisti, ki se jih udeležujejo.

  • "Fantastična zadeva! Kljub tremi in nekoliko nelagodnim občutkom na začetku (kakšni bodo ljudje, bom koga poznala, se bomo imeli kaj pogovarjati ...?) se je dogajanje razvilo v zelo prijetno in zanimivo klepetanje. Pravzaprav vlada eno pozitivno in simpatično vzdušje na dogodku. Na kupu so pa zelo raznoliki ljudje, zaradi tega je še toliko bolj pestro. Vsakomur, ki okleva ali bi se dogodka udeležil - en velik DA! :) Odlično sem se imela in preživela en zelo zabaven večer." (Maja, 28 let)
  • "Počutil sem se dobro, tak način spoznavanja je zanimiv in ga priporočam tudi ostalim samskim." (Matej, 44 let)
  • "Tako se nisem naplesala že 20 let!" (Marija)
  • "Sproščeno, prijetno, zabavno. Zanimivi ljudje. Nasmejano. Veliko pogovorov. Ljudje iz vseh vetrov. Super. Super!" (Borut)

Poleg fantastično zasnovanega večera, krasnih novih ljudi, ki jih boste spoznali, pa je še posebej pomembno to, da se boste sami zares počutili sproščeno in zadovoljno.

Dogodki za Samske so namreč pionirji na področju organizacije zelo različnih nekaj urnih in celo nekaj dnevnih oz. tedenskih dogodkov za samske. Odlikuje jih pet let izkušenj, ki so jih nabrali skozi izjemno profesionalno vodenje dogodkov za samske, ki vedno potekajo izključno v živo.

Vse od leta 2010 so izvedli že preko 1000 dogodkov, izjemno zgovorne pa so številke, s katerimi se lahko pohvalijo. Na njihovih dogodkih se je oblikovalo že več kot 900 partnerskih vez, 10 družinic in več kot 10.000 prijateljstev! Pravzaprav Dogodki za Samske približno trikrat na teden dobijo sporočilo, da se je na njihovih dogodkih (ali potovanjih) oblikovalo novo partnerstvo.

Mogoče boste o svojem novem partnerstvu nekaj dni ali tednov kasneje govorili svojim prijateljem tudi vi. Ja, prav vi! Ampak nekje seveda morate začeti. Predlagamo da obiščete njihovo spletno stran in se prijavite na dogodek. Potem bo šlo kar samo od sebe. In ne pozabite. Morda vam bo Valentinov zmenek na slepo spremenil življenje.

Priporočamo