Na zabavi Fashionista v Cirkusu se je trlo znanih lepotic

Na zabavi Fashionista v Cirkusu se je trlo znanih lepotic (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
20. 12. 2014

Iris Mulej, Anamarija Avbelj, Daša Podržaj, Doroteja Premužič, Sabina Remar, Manca Simčič, Urška Šabec, Kaja Štrigelj, Inja Zalta, Karin Škufca, Stefanija Bojić in še cel znanih obrazov z modnih brvi in revij si je popestril veseli december z zabavo Fashionista, ki so jo lepotice sinoči gostile v VIP prostoru ljubljanskega kluba Cirkus.

Žur je uspel, tetke petke so se nasmejale in naplesale do sitega ter si obljubile, da si bodo že kmalu spet prioščile kaj podobnega.

Sproščen razvrat v stilu nočnih druženj od Ibize do St. Tropeza in Milana je ob Angelu Anxu in Wee.Beeju, didžejih z izdajami pri priznani založbi Pacha zabelil multiinštrumentalist KayKay, mikrofon pa je sukal Tadej Bricelj. Ena od rdečih niti večera je bilo praznovanje rojstnega dne Miss Universe Slovenia 2004, Sabine Remar, zabavi se je pridružila ekipa modne revije Etiketa, Iris Mulej pa je puncam predstavila tudi novega prijatelja Johhnyja Orgazmusa. Še ne poznate tega zapeljivca? Poklikajte malo po spletu, naročite si ga na dom in skočite z njim - pod vročo prho.

Dogodek so podprli Pernod Ricard, Johnny Orgazmus, Sense Wellness Club, frizerska stilistka Alma Rahmanovič, Diamondee Make Up, Viki's Place, revija Etiketa z modnim natečajem ter parfum Angel by Thierry Mugler.

Ne zamudite v naslednjih dneh v klubu Cirkus

26/12 - BELTEK 3.0 - podpora TIM URBANYA idr. * prenos na Valu 202

Več o dogodku na www.facebook.com

27/12 - NA JURIŠ S TRUBAČI! // Schatzi & Orkestar Ivana Pavlovića

Več o dogodku na www.facebook.com

31/12 - Cirkus NYE Party: BOUNCE INTO 2015!

Več o dogodku na www.facebook.com