Na zabavi ob desetletnici prenove Opera bara se je trlo znanih

24. 1. 2015

Legendarni Opera bar se je pred desetletjem meščanom predstavil v povsem novi podobi in Ljubljanska promenada je takrat s projektom prenove znova pridobila značaj enkratne meščanske poteze. Ob obletnici velikega dogodka se je v baru kar trlo znanih obrazov in zvestih gostov. Zadnji obiskovalci so lokal navdušeni zapustili šele v zgodnjih jutranjih urah.

V rahlo nostalgičnem ambientu meščanske kavarne so se ob zvokih glasbe Alenke Godec, ki v Opera Baru že tradicionalno prireja koncerte, zabavali številni znani Slovenci. Med njimi tudi Nuška Drašček, Rebeka Dremelj, Ana Marija Mitić, Daša Gradišek, Alenka Bikar...

Opera bar je bil od nekdaj zbirališče srednje in starejše meščanske generacije, tistih, ki si ob dobri pijači radi izmenjujejo mnenja in zbirališče umetnikov in intelektualcev. Ob kozarcu penine je jezik še lažje stekel.

Alenko Godec, posebno gostjo večera, je za Abrahama čakalo prav posebno presenečenje: vikend paket v Opatiji, darilo agencije Kompas.

V nabito polnem baru je obiskovalce nagovoril tudi lastnik lokala Anthony Tomazin. Po zdravici in sladici se je zabava zavlekla še dolgo v noč.

Priporočamo