Na zadnji dan bosta Avtosalon obiskala adrenalinska zakonca

Na zadnji dan bosta Avtosalon obiskala adrenalinska zakonca (foto: Danijel Čančarevič) Danijel Čančarevič
2. 4. 2017 | Promocijsko sporočilo

V nedeljo 24. Avtomobilski salon zapira svoja vrata. Kljub temu pa bo dogajanje na Gospodarskem razstavišču tudi zadnji dan precej pestro, še posebej na Fordovem razstavnem prostoru, kjer bodo med drugim gostili najbolj adrenalinska zakonca v Sloveniji.

Ob 11. uri bo na Fordovem odru moderator Jože Robežnik gostil zakonca, ki sta prava adrenalinska odvisneža kaskaderko Tjašo in smukača Roka Perka. Morda Perkovi navzven deujejo kot čisto običajna družina, a ko jih spoznate pobliže ... Med drugim bosta razkrila veliko zanimivih anekdot in vsakodnevnih prigod iz njunega neobičajnega življenja, popotovanj in še marsičesa.

Ob 17. uri pa bodo na Fordovem odru izžrebali še eno ZLATO KARTO za dan Ford Performance. Ta se bo odvijal 27. maja na poligonu Ljubečna pri Celju. Na ekskluzivnem doživetju se bo 20 srečnih udeležencev prepričalo o zmogljivostih športnih vozil Ford Performance pod vodstvom Tomaža Kaučiča, večkratnega prvaka v reliju. Skupaj z njim bo navdušenje delil izjemen športnik in avtomobilistični navdušenec, smučarski skakalec Jurij Tepeš.

V nedeljo se 24. Avtomobilski salon zaključi.

Več informacij s posnetki v živo in utrinki z dogajanja na Gospodarskem razstavišču in na Mustang karavani najdete na spletni strani Ford.si/Avtosalon, na Facebooku, Youtubu in Instagramu.