Osvojite vstopnice za spomladanske sejme v Celju!

3. 3. 2016 | Promocijsko sporočilo

Ljubitelji urejenega vrta in doma, vrtičkarji in sadjarji - ljubiteljski in profesionalni, pa tudi vsi, ki se pripravljajo na svoj popolni poročni dan, ali se zavedajo pomena lastne skrbi za svoje zdravje, bodo od 11. do 13. marca 2016 obiskali celjsko sejmišče. Na sejmih Flora, Poroka, Altermed ter največjem srečanju čebelarjev v Evropi ApiSlovenija se bo letos predstavilo več kot 400 razstavljavcev iz 16 držav. Si želite osvojiti vstopnico za spomladanske sejme v Celju? Sodelujte v nagradni igri!

Priljubljeni spomladanski sejmi z najdaljšo tradicijo

Sejme bo mogoče vse tri dni obiskati med 9. in 18. uro, v Celjskem sejmu pa bodo letos najbolj zvestim obiskovalcem, ki zaradi zanimivega dogajanja sejmišče obiščejo več dni zapored, omogočili cenejše 2- in 3-dnevne vstopnice. Na Govori.se smo pripravili nagradno igro, v kateri lahko osvojite vstopnico za obisk spomladanskih sejmov v Celju, ki se bodo zvrstili v enem terminu. 

Odgovorite na nagradno vprašanje, saj bomo prihodnji teden podelili bomo 5 x po 1-dnevno vstopnico za odrasle.

Katera ponovitev sejma Altermed bo letos v okviru Celjskega sejma?

Na elektronski naslov nagrade@adriamedia.si do 9. 3. 2016 pošljite:

- odgovor na nagradno vprašanje in
- kontaktne podatke: ime in priimek ter telefonsko številko

Nagrajenci boste vstopnice prevzeli v sejemski pisarni na glavnem vhodu na sejmišča ob predložitvi osebnega dokumenta.

Vsa predavanja in vsi sejmi čez vikend za ceno ene vstopnice

Sejemski trojček in ApiSlovenija čez vikend bo mogoče vse tri dni obiskati med 9. in 18. uro. Z nakupom dnevne vstopnice imajo obiskovalci prost vstop na vse prireditve, ki ta dan potekajo na sejmišču. Z eno vstopnico pa lahko v petek obiščejo tri sejme, čez vikend pa še mednarodno prodajno razstavo ApiSlovenija. Za tiste obiskovalce, ki bodo zaradi zanimivega dogajanja sejmišče obiskali več dni zapored, so v Celju letos pripravili 2- (10,00 EUR) in 3-dnevne vstopnice (15,00 EUR). Cena vstopnice za odrasle je sicer 6,5 EUR, upokojenci, učenci, dijaki in študenti pa bodo za vstopnico odšteli 5,00 EUR. V Celjskem sejmu obiskovalce vabijo, da si pred obiskom natančen program dnevnega dogajanja na sejmišču ogledajo na spletni strani www.ce-sejem.si.

21. sejem FLORA bo v sejemski dvorani L. Razstavljavci napovedujejo ugodne nakupe najboljših semen, sadik in zelišč, sadnega in okrasnega drevja, izbirati bo mogoče med trajnicami in enoletnicami, eko sadikami zelenjave in eko dišavnicami. Semenarna Ljubljana, ki letos praznuje 110 let obstoja, bo obiskovalcem Flore, ljubiteljem tradicije, ponudila posebno kolekcijo semenskih vrečic s katerimi se vračajo na svoje začetke. Izdelali so replike 10 vrečic in jih tudi poimenovali s starimi imeni sort.

Loreta Vlahović iz Kluba Gaia poudarja, da je mogoče vrtnariti že s čisto malo odprtega prostora na balkonu ali terasi. Tako vrtnarjenje je tudi najlažje, vedno na dosegu rok za oskrbo in obiranje. Okrasne rastline na vrtu pa naj nadomestijo uporabne in užitne rastline. Ker si posameznik želi biti zdrav in vitalen, je vedno večji interes za uporabo zdrave domače zelenjave zdravega porekla. In kot pravi uveljavljena avtorica in raziskovalka v projektu Skupaj za zdravje človeka in narave Sanja Lončar, danes obstaja dovolj znanja in preprostih tehnoloških pripomočkov, da bi lahko 30 vrst sveže zelenjave pobirali na lastnem vrtu 365 dni v letu. Vse to se da s poznavanjem termodinamike in pravilno izbiro sort. Le drugače se je treba tega lotiti.

Sanja Lončar bo skupaj z ostalimi strokovnjaki znova pomembno sooblikovala dogajanje na 12. sejmu Altermed. Z Adriano Dolinar bosta tako že prvi sejemski dan (11.3.) v posebni dvorani K1 dvakrat izvedli predavanje Resnice in zmote o holesterolu. Na njem bo mogoče izvedeli zakaj imajo tisti, ki uživajo zaseko, malo in polnomastno mleko manj težav s holesterolom in debelostjo od tistih, ki se maščobam in holesterolu izogibajo. Govora bo o tem, katere maščobe nam koristijo in katere škodujejo in kakšna so najnovejša znanstvena spoznanja o maščobah.

15. sejem POROKA v sejemski dvorani L1 prinaša top poročne trende, vrhunske kreacije na modni pisti, sejemske ugodnosti ter ideje in nasvete za popolni poročni dan. Na sejmu bo že šesto leto zapored velika promocijska razstava poročnih šopkov, s katero želita Celjski sejem in Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS promovirati slovenske cvetličarne in njihovo kreativnost. Paša za oči pa bosta zagotovo tudi vrhunski modni reviji poročnih oblek (v soboto in nedeljo) ter predstavitev dijakov Šole za hortikulturo in vizualne umetnosti Celje, ki se bodo v soboto v okviru Slovenske poroke 2016 posvetili šopkom skozi čas.

39. ApiSlovenija, ki ga Celjski sejem pripravlja v sodelovanju s Čebelarsko zvezo Slovenije (ČZS), zadnjih osem let beleži nenehno rast števila obiskovalcev in razstavljavcev na dogodku. Čebelarke in čebelarji obisk največjega sejma v širši regiji izkoristijo za ugodne nakupe opreme, pripomočkov in materialov za čebelarjenje pred začetkom sezone.

Več informacij o sejmu: www.ce-sejem.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri