Nagradno: Podarjamo vstopnice za film Jason Bourne

25. 7. 2016 | Promocijsko sporočilo

Ko nekdanji elitni morilec razkrinka največjo laž svojih stvariteljev ter se zapostavi tistim, ki z nenadzorovano močjo in nenasitnim apetitom hlepijo po manipulaciji sveta. Na filmskih platnih od 4. avgusta.

Jason Bourn bo ponovno stopil iz senc

Devet let je minilo, odkar se je v sklepnem dejanju BOURNOVEGA ULTIMATA Ciin najbolj smrtonosen nekdanji agent umaknil v ilegalo. Že 4. AVGUSTA pa bo Matt Damon v ikonski vlogi Jasona Bourna ponovno stopil iz senc. Nova doza vrhunskega akcijskega trilerja bo pod taktirko režiserja Paula Greengrassa postregla s spektakularnimi spletkami, adrenalinskimi pregoni ter odlično igralsko zasedbo, ki jo dopolnjujejo Alicia Vikander, Tommy Lee Jones, Vincent Cassel in Julia Stiles. Za nameček pa bomo v razkrivanju poslednjih skrivnosti in mreže laži, ki so jo napletli vladni predstavniki, lahko uživali bodisi v prijetno ohlajenih kinodvoranah bodisi na osupljivih projekcijah na prostem.

Po poti spominov– Jason Bourne

Leta 2002 se je pričel zmagovit pohod priljubljene akcijske vohunske franšize, osnovane na knjigah Roberta Ludluma. Njen glavni junak je bil amnezični tajni agent Jason Bourne, s katerim smo skozi leta stopali po nevarni poti odkrivanja njegove prave identitete, razkrivali sporne Ciine programe, s katerimi so skušali ustvariti popolne morilce, ter uživali v spektakularnih vohunskih spletkah. Serija filmov si je nabrala zavidljivo število oboževalcev in naklonjenost kritikov, ki so v dobi prekomerne uporabe CGI tehnologije pozdravljali njen osvežujoči realizem.

  • Kdo je Bourne? (The Bourne Identity, 2002): Bil je popolno orožje ... dokler ni postal tarča.
  • Bournova premoč (The Bourne Supremacy, 2004): Morali ga bi pustiti v miru.
  • Bournov ultimat (The Bourne Ultimatum, 2007): Zapomni si vse. Ničesar ne pozabi.
  • Bournova zapuščina (The Bourne Legacy, 2012): Nikoli ni bil samo eden.

Podarjamo vstopnice za ogled filma

Akcijski triler JASON BOURNE prihaja na redne sporede kinematografov 4. avgusta 2016.

Podelili bomo 2 x 2 vstopnici za ogled filma. Nagrajenca bosta lahko poljubno izbrala lokacijo ogleda filma (kinematografi Kolosej ali Cineplexx ali Kino Bežigrad), kot tudi termin.

Pravilen odgovor skupaj s polnim imenom in priimkom pošljite na elektronski naslov nagrade@adriamedia.si vse do torka 2. avgusta 2016 do 12h. (v zadevo napišite: Vstopnice za film Jason Bourne)

NAGRADNO VPRAŠANJE:

Kateri po vrsti je ta film v priljubljeni seriji filmov priljubljene vohunske franžize o Jasonu Bournu?

Jason Bourne - Potem ko je dosegel maščevanje, spoznal svojo pravo identiteto in razkrinkal sporne vladne programe, je zaznal miru podoben občutek in izginil. Upal je, da za vedno …

Priporočamo