Nagradno: podarjamo vstopnice za ogled filma Terminator Genisys

Nagradno: podarjamo vstopnice za ogled filma Terminator Genisys (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
3. 7. 2015

Včeraj, v četrtek, 2. julija, je na redne sporede slovenskih kinematografov prišlo peto poglavje kultne franšize Terminator. Terminator Genisys prinaša obljubo zares vrhunske kombinacije akcijskih prizorov, dramatičnih posebnih učinkov in Arnoldovega prepoznavnega humorja. Za piko na i pa bo poskrbela še Emilia Clarke, poznana kot Daenerys Targaryen oziroma Mati zmajev iz priljubljene serije Igra prestolov, ki se bo tokrat morala boriti brez pomoči svojih zmajev. Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za brezplačne vstopnice!

Legendarni Arnold Schwarzenegger ponovno v vlogi kultnega ubijalskega stroja iz prihodnosti!

»Če so vam všeč filmi o Terminatorju, vas bo ta navdušil.« – James Cameron

Iz napovednikov prihajajočega filma TERMINATOR: GENISYS lahko razberemo, da bo peti del kultne franšize za vedno spremenil tok zgodovine. Po pričakovanjih se bomo zopet znašli sredi vojne med človeštvom in stroji, ki pa se bo še bolj zaostrila, saj se bo bitka odvijala tako v preteklosti kot tudi v sedanjosti. Končno se na prizorišče vrača tudi legendarni Arnold Schwarzenegger, katerega so zvesti privrženci močno pogrešali v četrtem delu, kjer so ga upodobili s pomočjo računalniške tehnologije.

Kot je obljubil, se je ponovno vrnil, sicer v postarani različici, saj je zgornja plast Terminatorja človeška in posledično podvržena staranju. Tokrat mu bo v vlogi Sarah Connor družbo delala Emilia Clarke, poznana kot Daenerys Targaryen oziroma Mati zmajev iz priljubljene serije Igra prestolov.

O zgodbi:

Apokaliptičen svet bližnje prihodnosti še vedno pesti vse bolj brezupna vojna med človeštvom in ubijalskimi stroji. Da bi preprečili SODNI DAN in dokončno uničili nadvlado Skyneta, ki neusmiljeno iztreblja človeško raso, vodja odpora John Connor sprejme drzno odločitev. Poveljnika Kyla Reesa pošlje nazaj v preteklost – v leto 1984, da bi ustavil Terminatorja, zaščitil njegovo mati Sarah Connor in obvaroval prihodnost celotnega človeštva. Vendar pa Reesovo potovanje skozi čas sproži povsem nepričakovan niz dogodkov in za vedno spremeni tok zgodovine.

Ali bo človeštvo uspešno vrnilo udarec in si priborilo nadvlado nad stroji, boste izvedeli, če si ogledate film - TERMINATOR: GENISYS je že začel pohod po naših kinematografih.

Oglejte si napovednik:

Sodelujte v nagradni igri in osvojite brezplačni vstopnici - nagradna igra je zaključena

Če si želite film ogledati brezplačno, pravilno odgovorite* na nagradno vprašanje in z nekaj sreče pri žrebu bosta dve vstopnici za ogled filma v enem izmed izbranih Kolosejev ali Cineplexxovih kinematografov lahko vaši. Podelili bomo 2x po 2 vtopnici.

Nagradno vprašanje se glasi:

  • Koliko let bo Arnold Schwarzenegger dopolnil 30. julija 2015?

Nagradna igra je zaključena! Pravilni odgovor je: Arnold Schwarzenegger bo 30. julija 2015 dopolnil 68 let. Največ sreče pri žrebu sta tokrat imela:

  • Roman S. iz Tomaža nad Vojnikom
  • Jožica P. Škocjana

Čestitamo! Nagrajenca naj bosta v prihodnjih dneh pozorna na našo e-pošto, vsi ostali pa si film lahko ogledate v enem izmed slovenskih kinematografov.

* S sodelovanjem v nagradni igri soglašate s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na internetu.