Naj nekdo pove Adrijani Kamnik, da prihaja TINA TURNER Simply The Best Tribute Show!

Naj nekdo pove Adrijani Kamnik, da prihaja TINA TURNER Simply The Best Tribute Show! (foto: promocija koncerta) promocija koncerta
6. 1. 2015

Ko smo v uredništvu izvedeli, da naravnost iz Velike Britanje prihaja najboljši TINA TURNER Simply The Best Tribute Show, ki bo v Ljubljani na Gospodarskem Razstavišču, na valentinovo soboto, 14. februarja, je bila naša prva misel le: Adrijana Kamnik, ta bo zagotovo tam!

Kinisha, pevka ki je na las podobna kraljici pop rocka Tini Turner, predstavlja izjemen poklon divi, ki je zaznamovala svetovno glasbeno industrijo z nepozabnimi uspešnicami in neponovljivim energičnim performansom.

Ne le, da ima izgled Tine Turner, ampak tudi poteze, polt, lasje, mimika, humor in prepričljiv ameriški naglas in energični nastop, vam bodo pričarali nepozaben koncertni spektakel, na katerem boste imeli občutek, kot da pred vami nastopa ena in edina Tina Turner.

Koncertni spektakel bo postregel z največjimi uspešnicami Tine Turner kot so: Proud Mary, Simply The Best, What's Love Got To Do With It, Steamy Windows, Private Dancer, We Don't Need Another Hero, River Deep Mountain High, Missing You, Nutbush City ... in številnimi drugimi uspešnicami.

Da gre za izjemen Tina Turner Tribute show, potrjuje pozitivne kritike številnih angleških in drugih svetovnih medijev, prav tako pa spremljevalno glasbeno skupino sestavljajo vrhunski glasbeniki, kateri skrbijo , da je zvok pristno energičen in vrhunski, ob že tako vrhunskem Kinishinem performansu.

Repertoar TINE TURNER vsebuje tudi številne ljubezenske uspešnice, zato ne gre prezreti, da bo koncert na VALENTINOVO, zato je to še posebna priložnost, da svojemu najdražjemu ali najdražji pričarate nepozaben večer v družbi »Tine Turner«.

Tina Turner Tribute Show