Najlepši Čuk Jernej Tozon jih šteje 40

Najlepši Čuk Jernej Tozon jih šteje 40 (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
28. 1. 2020

Glasbenik in nekdanji vzgojitelj Jernej Tozon je eden izmed tistih simpatičnih glasbenikov, ki mu prepoznavnost, ki jo je pridobil v skupini Čuki, ni spremenila življenja. Še vedno ostaja prijazni fant, vse skupaj pa navdušuje tako na odru kot na družbenih omrežjih, kjer deli trenutke svojega življenja.

Predvsem na slednjem je bil ob rojstnem dnevu še kako navihan, saj je na hudomušen način pokazal, kako je obrnil nov list življenja. "Pa sem jih dočakal," je ob znaku 'omejitev 40' zapisal Jernej Tozon, ki je ob tej priložnosti prejel ogromno število rojstnodnevnih čestitk.

Njegovi sledilci so mu ob tej priložnosti zaželeli predvsem zdravja, sreče in osebnega zadovoljstva ter da naj še najprej ostane tako prijeten in zalt fant, kot je na vsakem koraku.

Spomnimo. Jernej Tozon je javnosti postal najprej še kako prepoznaven, ko je nastopil v videospotu Saše Lendero. Takrat je glasbenik v videzgodbi za pesem Levinja zaigral Saškino veliko ljubezen, o očarljivem Jerneju, ki je danes priljubljeni pevec v skupini Čuki, pa so se razpisali prav vsi mediji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pa sem jih dočakal🍻🎉🤪🎁 #alwaysgoodtimes #musician @musiciansshowcase #čuki #iloveslovenia

A post shared by jernej (@jernejtozon) on