Najljubši del nosečnosti je ...? Glasbenica Anja Baš odgovarja

Najljubši del nosečnosti je ...? Glasbenica Anja Baš odgovarja (foto: Instagram profil Anja Baš) Instagram profil Anja Baš
9. 1. 2020

"Nosečnost je prelepo obdobje, je pa tudi mentalno naporno in zahteva ogromno zaupanja," pravi Anja Baš, ki bo kaj kmalu postala mamica!

Anjo Baš, ki prihaja iz Jesenic, smo spoznali v Bitki talentov v oddaji Spet Doma, in sicer pred več kot desetimi leti. V tem času je talentirana glasbenica napisala tudi knjigo Lačna življenja, kaj kmalu pa se bo posvetila povsem novi vlogi - postala bo mamica.

A še preden se bo to zgodilo, se je glasbenica na družbenem vprašala, kateri je njen najljubši del nosečnosti? "Vzdihovanje nad oblačilci za dojenčka. Res z guštom jih jemljem iz omare, gledam kolk so mini in cute, se prepuščam sanjarjenju o tem, kako bo bit mami, jih zlagam in pospravljam nazaj v omaro ... zaradi tega je veselo pričakovanje še toliko slajše. A sem edina taka zmešanka? Sem bila pa včeraj pridna in posnela tudi video z dojenčkastimi oblačilci, ki je že online!" je na svojem instagram profilu zapisala Anja Baš, ki sicer redno deli številne nasvete okrog nosečnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najljubši del nosečnosti? 🥰Vzdihovanje nad oblačilci za dojenčka. 😍🐣 Res z guštom jih jemljem iz omare, gledam kolk so mini in cute, se prepuščam sanjarjenju o tem, kako bo bit mami, jih zlagam in pospravljam nazaj v omaro ... zaradi tega je veselo pričakovanje še toliko slajše. A sem edina taka zmešanka? 🙈😁 Sem bila pa včeraj pridna in posnela tudi video z dojenčkastimi oblačilci, ki je že online! 🐣😍 Link v opisu profila ❤️ • #babyclothes #babycloset #babyroom #nursery #nurseryinspo #nurseryideas #nurserydesign #pregnant #preggo #expecting #babybelly #bumpie #bumpstyle #bumplove #stylishpregnancy #lovepregnancy #mommytobe #momtobe #soonmommy #firstbaby #babyboy #babygirl #9monthspregnant #thirdtrimester #36weekspregnant #almostthere #cantwaittomeetyou #babysoon #babycomingsoon #bunintheoven

A post shared by ANJA BAŠ | 𝓂𝑜𝓂𝓂𝓎 𝓉𝑜 𝒷𝑒 (@anjabas) on

Priporočamo