Največji OPEN AIR glasbeni spektakel s Severino in Nino Pušlar na Obali!

Največji OPEN AIR glasbeni spektakel s Severino in Nino Pušlar na Obali! (foto: Press Foto ) Press Foto
3. 6. 2017

Severina in Nina Pušlar obljubljata spektakel v Portoržu.

V Portorož prihaja največja karavana »ekstaze zabave« pod okriljem glavnega organizatorja »EUTERPE EVENTS«, kateri se je že izkazal s številnimi velikimi in uspešnimi glasbenimi dogodki v Sloveniji in tujini.

»Po uspešno izpeljanem lanskem dogodku, na isti lokaciji, se ekstaza zabave ponovno vrača na Obalo. Tokrat bo hrvaška diva Severina predstavila kar nekaj novih komadov, ki jih slovenska publika še ni slišala. Pesem Otrove in Kao pa sta že napovedala njen novi album, ki naj bi izšel tik pred poletjem. Družbo na odru ji bo tokrat delala Nina Pušlar, glasbenica, katere pesem je bila največkrat predvajana na radijih v lanskem letu. Zagotovo je to več kot dober pokazatelj, kaj in koga si naša publika želi na koncertih. Prepričana sem, da bo obiskovalcem glasbeni melos zelo všeč.«; nam je zaupala Ines Bule, iz podjetja EUTERPE EVENTS.

Dogodek je namenjen vsem, ki imajo radi dobro zabavo na prostem, cenijo prestižno lokacijo ob morju in se želijo prepustiti ritmom odlične glasbe. Zabavo, ki se bo pričela točno ob 20. uri, bo otvoril DJ Ney.

Na koncertu bo poskrbljeno tudi za tiste, ki si želijo še več doživetji. Posebna VIP LOŽA bo zadovoljila še najbolj zahtevnega obiskovalca.

Več kot dovolj razlogov torej, da se 22. julija vidimo Velikem OPEN AIR glasbenem spektaklu v Portorožu.

Priporočamo