Največji showman Klemen Slakonja na ekskluzivni turneji z Big Bandom RTV Slovenije

Največji showman Klemen Slakonja na ekskluzivni turneji z Big Bandom RTV Slovenije (foto: Spas Teater Press) Spas Teater Press
11. 2. 2019

Klemen Slakonja in Big Band RTV Slovenija po izjemnem uspehu s tremi razprodanimi koncerti v Gallusovi dvorani dokazujeta, da sta vrhunska enačba za nepozaben glasbeni večer!

Koncert je prepojen s Klemnovim glasbenim, igralskim in humornim darom. Zaradi izjemnega povpraševanja se ta odlična zasedba poslavlja s tremi velikimi koncerti v organizaciji Špas teatra:

  • 21.3. v ljubljanski Hali Tivoli, s posebnim gostom - Jurijem Zrnecem,
  • 23.3. v mariborski Dvorani Tabor, s posebnim gostom - Tadejem Tošem,
  • 29.6. v Avditoriju Portorož z gosti presenečenja

bener 

Glasbena komedija 'Big-Band' razsežnosti!

Klemen Slakonja, dramski igralec, pevec, televizijski voditelj in izvrsten imitator je skupaj z imenitnim orkestrom Big Bandom RTV Slovenija in dirigentom ter aranžerjem Lojzetom Krajnčanom ustvaril glasbeno komedijo, ki je doživela izjemen odziv občinstva in neverjeten uspeh. Kot da si vsa Slovenija želi v živo videti mojstra igralske preobrazbe, humorja in vrhunske glasbene izvedbe!

Klemen je o projektu, ki ga podpira tudi Urša Alič, povedal: »Dirigent Lojze Krajnčan me je povabil k sodelovanju in vabilo sem veseljem sprejel! Z Lojzetom sva doživljala prave možganske nevihte idej, ki sva jih združila v pester in zanimiv paket slovenskih popevk, sodobnih hitov, mojih pesmi ... Pri tem ne gre za preoblačenje v like, predvsem pojem s svojim lastnim glasom, vse skupaj pa začinim še z imitacijskimi vložki. Uživam in zato sem vesel in hvaležen, da z mano uživajo tudi gledalci.«

Na koncertu občinstvo lahko prisluhne nekaterim največjim Klemnovim hitom. Z njimi se predstavlja na Youtubu, kjer njegove videostvaritve dosegajo milijonske oglede. Izvedba porogljivih uspešnic v živo je odlična, v njih pa Klemen imitira svetovno znane osebnosti, kot so: Slavoj Žižek, Angela Merkel, Donald Trump, Vladimir Putin in druge.

Klemen Slakonja prav vsak koncert lucidno oplemeniti s svojimi domislicami v danem trenutku. Zato je vsak nastop ekskluziven, nekaj posebnega!
Tudi tokrat bo tako; odlična priložnost, da v živo doživite nekaj drugačnega, nekaj zelo (p)osebnega.

Ne zamudite tega večera, polnega izjemnega talenta, zabavne glasbe, iskrivega humorja in nepozabnih presenečenj!
 
 
Vstopnice so v prodaji na PETROLU, EVENTIM PRODAJIH MESTIH IN SPASTEATER.COM

Priporočamo